George R. R. Martin: Fekete lapok


"A II. világháború után közvetlenül, mikor az emberiség még alig ocsúdott fel a borzalmakból, idegen eredetű vírus támadja meg a Földet… és különleges tulajdonságokkal ruházza fel a túlélők egy részét. Az ászok emberfeletti mentális és fizikai képességekre tesznek szert. Másoknak csupán bizarr lelki és testi torzulások jutnak – belőlük lesznek a jokerek. A túlélők között vannak olyanok, akik az emberiség szolgálatába állítják képességeiket, mások inkább a gonosz csábításának engednek. A Wild Cards az ászok és a jokerek története, a sorozat első része – ennek a torzult világnak a „bibliája” – pedig 1946-tól a 80-as évekig kalauzolja el az olvasót."
George R. R. Martin: Fekete lapok
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
ebben a könyvben, minden fejezet más író tollából származott és jó volt látni, hogy a történet szállai mégis összefüggtek.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, ha egy ász szerepét tölthetném be és szuper képességeket kapnék, viszont nem élnék abban a világba abban az esetben ha a vírus eltorzítana és jokerré válnék.
Annak ajánlom, aki...
szereti a novellákat, ugyanis a könyv fejezeteit eltérő hangulatú novellák alkotják, amik összefüggnek.
Ne olvassa el, aki...
csak az író miatt akarja olvasni, mert ebben a könyvben csak egy fejezet származik George R. R. Martintól, a többi másoktól van.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz