Gayle Forman: Hová tűntél?


"Három év telt el azóta, hogy Mia eltűnt Adam életéből. És Adam három éve nem tudja pontosan, hogy miért. Amikor útjuk egy éjszaka erejéig keresztezi egymást New Yorkban, Adam végre felteheti Miának a kérdéseket, amelyek azóta is gyötrik. De vajon ez a néhány óra ebben a varázslatos városban elég-e arra, hogy maguk mögött hagyják a múltat? Vajon van-e esély az újrakezdésre mindazok után, ami velük történt?"
Gayle Forman: Hová tűntél?
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
betekintést engedett egy sztár életébe. Akiről mindenki azt hiszi, hogy mindene megvan és boldogan él a kis világában, arról kiderül, hogy mennyi problémával kell szembenézni. A zene számára menekvés a mindennapok elől. Problémáit beleszövi a dalszövegekbe, amikkel ő lesz a legfelkapottabb a zenekar tagjai közül.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem szívesen lennék a regényben főhős, mert nem tudnám az érzelmeimet egy maszk mögé rejteni. Nem tudnék megküzdeni ekkora tragédiával és a szeretteim elvesztésével. Üres testté válnék, érzelmek nélkül, nem tudnám magam elnyomni és folytatni tovább a turnézást.
Annak ajánlom, aki...
szívesen nyerne bepillantást egy látszólag rengeteg baráttal és ismerőssel rendelkező, mégis magányos rocksztár életébe.
Ne olvassa el, aki...
szeretné megtartani azt a hitét, hogy a híres emberek élete csodálatos és minden problémát meg tudnak oldani pénzzel. Sajnos ez a sztereotípia nem igaz. A gazdag és ismert emberek élete sem fenékig tejfel.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz