Gayle Forman: Csak egy nap
Kiadó: Ciceró
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 326

Allysont, a burokban nevelt amerikai lányt érettségi ajándékként a szülei befizetik egy nyugat-európai körútra. Londonban, egy szabadtéri Shakespeare előadáson találkozik Willemmel, a lezser holland színésszel, és azonnal kipattan közöttük a szikra. Amikor a sors másodszor is összehozza őket, Allyson rá nem jellemző módon letér a járt útról, és követi Willemet Párizsba. A szikrából egyetlen nap alatt fellobban a láng… amíg Allyson arra nem ébred az együtt töltött viharzó nap után, hogy Willem elment. A sorsfordító napot az önmegismerés éve követi: Allyson megszabadul a belé nevelt korlátoktól, hogy megtalálja igazi szenvedélyeit és talán az igazi szerelmet.
Gayle Forman: Csak egy nap
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
szeretem az olyan történeteket, amelyekben a főhősök egy utazáson vesznek részt, ami lehet akár földrajzi vagy jellembeli. Itt mind a kettő megtörtént. Alyson utazásai inspirálóan hatottak rám.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mert  nem tudnék azonosulni Alyson jellemével, számomra nem tűnt igazán érettnek, viszont a vele történtek jó irányba hatottak jellemére.
Annak ajánlom, aki...
szereti a kalandos váratlan fordulatokkal tarkított kissé szörtyögős szerelmes könyveket.
Ne olvassa el, aki...
nem szeret romantikával átszőtt fiatalokról szóló történeteket olvasni.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz