Gabrielle Zevin: Egy könyvmoly regényes élete


"A. J. Fikry, a kiégett könyvesboltos nehéz éveket tudhat maga mögött: meghalt a felesége; az üzlete rosszabbul megy, mint valaha; ráadásul ellopták tőle legnagyobb értékét is, egy Poe verseket tartalmazó ritka kötetet. Idővel elfordul az emberektől, és még a könyvei sem nyújtanak számára vigaszt, mert a rohamosan változó világra emlékeztetik. Egy váratlan esemény folytán viszont kénytelen lesz újrakezdeni az életét, mert egy kislányról is gondoskodnia kell. A mogorva és életunt férfi hamarosan más szemmel néz a világra, igaz barátokra lel, újra szerelmes lesz, a könyvesboltja pedig a kisváros nyüzsgő központjává alakul át. Gabrielle Zevin jó humorérzékkel megírt, varázslatos regénye tisztelgés a könyvek világa előtt, szerelmeslevél arról, miért szeretünk olvasni és miért zárunk bizonyos embereket a szívünkbe. Nélkülözhetetlen olvasmány azoknak, akiknek a könyvek a legjobb barátai és azoknak, akik hisznek abban, hogy „senki sem különálló sziget”."
Gabrielle Zevin: Egy könyvmoly regényes élete
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
nagyon aranyos volt a kislány benne,aki tulajdonképpen egy "halott" embert mentett meg és hozott a felszínre, jó volt látni a jellem fejlődést.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mert habár boldog élete volt,korántsem volt felhőtlen. Meghalt a felesége, utána rátalált újra a szerelem, a betegség azonban beárnyékolta az életüket.
Annak ajánlom, aki...
meglátja a rosszban is az ott bujkáló jót,nagyon sok apró pozitívum van benne,mosolyt csal az ember arcára
Ne olvassa el, aki...
szereti ha a történet vége nem happy end,mert ennek a sztorinak nincs felhőtlenül jó vége

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz