Eve Ainsworth: Belezúgva


"A szerelem fáj… De biztos, hogy ennyire kell fájnia? Anna épp kamaszkorának leggyötrőbb korszakát éli, tele fájdalommal és kiszolgáltatottsággal, de váratlanul belép az életébe a menő és nagyon vonzó Will. Anna a gyorsan szárba szökkenő kapcsolatban találja meg az áhított vigaszt és reményt. Will nemcsak helyes srác, de olyan odaadóan szereti, ahogy a lány legmerészebb álmaiban sem képzelte. A fiú ugyanakkor szeszélyes és kiszámíthatatlan, napról napra kezdi elszakítani a barátaitól, és mindentől, ami addig fontos volt neki. Azt akarja, hogy az övé legyen, csakis az övé. És közben fenyegetően magasodik föléjük egy sötét titok…"
Eve Ainsworth: Belezúgva
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
újra átélhetjük milyen is életünkben először igazából szerelembe esni, szeretni valakit annyira, hogy mindent és mindenki mást kizártok és csak ti ketten léteztek egymásnak. Mégis egy idő után elkezd motoszkálni benned, hogy valami nincs rendben, hiába hitegeted magad mégis beigazolódik az amitől tartottál. Kiderül, hogy mégsem olyan tökéletes minden, sőt semmi sincs rendben!
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert nagyon bátor tett volt Annától, hogy szembe mert szállni Will-el, igaz kicsit későn, de időben összeszedte a bátorságát és fellázadt a folytonos számonkérés, illetve sérelem ellen. Sokan nem mernek segítséget kérni, mert félnek, hogy a fenyegető szavak tettekké válnak, azonban azt javasoljuk senki se féljen! Mindig van egy segítő kéz és egy kiút a veremből, amibe taszítottak csak észre kell vennünk a lehetőségeket!
Annak ajánlom, aki...
szereti a szerelmes tiniregényeket is, de nem riad vissza a váratlan, néha sokkoló fordulatoktól. Hogy mi köze is van egy tinis "love story"-hoz egy sokkoló fordulatnak? A könyv elolvasása és a sokkhatás enyhülése után már te is tudni fogod...
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a romantikus regényeket és a váratlan befejezéseket. Ez a könyv egyszerre illik bele több kategóriába, de mégis mindenhonnan kilóg egy kicsit és sajátos módon közöl velünk egy olyan problémát, amellyel elég sokan küzdenek manapság. Ez pedig nem más, mint az irányítani és befolyásolni akarás. Sokaknak talán túl nyers lehet ez a megfogalmazás, azonban úgy véltük mégis ez volna a legjobb mód arra, hogy kifejezzük ennek a könyvnek a mondanivalóját. Jó olvasást!

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz