Estelle Maskame: Mondtam már, hogy szeretlek? (DIMILY-trilógia 1. kötete)


"Amikor a tizenhat éves Eden Munro beleegyezik, hogy a nyarat a rég nem látott apjánál tölti a kaliforniai Santa Monicában, még nem sejti, mi vár rá. Eden szülei elváltak, és az apja új családot alapított. Ezt azt jelenti, hogy Eden találkozik a három mostohatestvérével.
A legidősebb, Tyler Bruce, egy heves természetű, hatalmas egójú problémás kamasz, aki mindenben szöges ellentéte Edennek. A fiatal lány nemsokára egy új élményekkel teli világban találja magát, mert Tyler baráti köre úgy dönt, hogy a szárnyai alá veszi a jövevényt. A legnagyobb rejtélyt Tyler jelenti számára, és minél jobban próbálja megérteni a fiút, annál jobban megtetszik neki. Pedig pont a mostohatestvérébe nem lenne szabad beleszeretnie.
A helyzetet tovább bonyolítja Tyler levakarhatatlan barátnője meg egy srác, aki azonnal szemet vet Edenre. Sok titok, sok hazugság, és rengeteg dráma van a háttérben. Vajon Eden le tudja győzni az érzéseit? És sikerül kiderítenie az igazságot Tylerrel kapcsolatban?"
Estelle Maskame: Mondtam már, hogy szeretlek? (DIMILY-trilógia 1. kötete)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
izgalmas volt figyelni, hogy Eden milyen titkokat fed föl Tylerről és, hogy a kapcsolatuk hogyan halad egyről a kettőre. Tyler egy problémás tinédzser, aki folyton drogozik és iszik, tele van titkokkal, de Edent ez sem állítja meg. Valahogy akármennyire is el akarják kerülni egymást, így sem, úgy sem megy. A történet cselekménye pörgött és elég gyorsan csöppent bele Eden a kaliforniai nyári életbe, ahol mindenki bulizással tölti az idejét.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék főhős a regényben. Kipróbálnám, milyen lehet ilyen életet élni. Santa Monicában, a tengerparton, folytonos programokkal. Azon kívül, hogy ilyen bonyolult helyzetbe kerül a főszereplő és ő maga sem tudja el dönteni, hogy milyen érzéseket táplál Tyler iránt és Tyler iránta, én lennék főszereplő.
Annak ajánlom, aki...
Szereti a romantikus könyveket, laza, nyári olvasmányokat, YA könyveket.
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a tini romantikáról szóló könyveket, ha nem szereted a szituációt, hogy a lány a saját mostohatestvérébe szeret bele. Ha nem szereted a sorozatokat és inkább különálló regényeket, novellákat szeretsz olvasni.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz