Estelle Laure: Tomboló fény
Kiadó: Maxim
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 264

Hol van a remény, mikor magadra maradsz, és egyedül kell megküzdened a világgal? Mi adhat erőt, mikor nem csak saját magadért, hanem szeretteid helyett is neked kell harcolni? Lucille és Wren édesanyja két hétre elutazott. De ahogy telnek a napok, szembesülniük kell vele, hogy a két hét valójában örökre szól. Apjuk már régen elhagyta őket, így magukra vannak utalva. Kevés pénzük hamar elfogy, így a nagyobbik lány, Lucille elkezd munkát keresni, amiben két barátja, Digby és Eden segítenek neki. Ahogy múlik az idő, a remény egyre halványodik a lányokban, hogy sorsuk jobbra fordul. Lucille egyetlen mentsvára a Digby iránt érzett ártatlan szerelem, mely úgy tűnik, beteljesületlen marad, hisz a fiúnak van barátnője. De ez az érzés sem könnyíti a terheit, hisz egyedül kell gondoskodnia magáról és a húgáról. Mikor már a kétségbeesés kezdi felőrölni őket, megtörténik a csoda. Felbukkan az életükben egy titokzatos jótevő
Estelle Laure: Tomboló fény
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Azért volt jó olvasni, mert egy nem mindennapi történettel találkoztunk. Egyedül boldogulni nem kis feladat az ember számára, főleg egy gyereknek. Egymást követték az izgalmasabbnál-izgalmasabb események, és ez meghatározó volt a könyvben. A történet során rengeteg új dolgot tanultunk meg, ami az életben is előfordul, így tudjuk majd kezelni a nehezebb napok bonyodalmait. Elképzelhettük a főszereplő életének egy részét, és abba is belepillanthattunk, hogy milyen érzés is valójában, ha kettő gyermeket hirtelen otthagynak magukra a nagyvilágban.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben a főhős, mert ez a lány, olyan megpróbáltatásokon, rossz élményeken ment keresztül, hogy tudom, én már régen feladtam volna, és minden tiszteletem az övé, még akkor is, ha ez nem igaz történet alapján készült.  
Annak ajánlom, aki...
szereti a kalandot és a meglepetéseket, szeretné más szemszögből látni a világot, és odavan az izgalmakért. A kicsi gyerekeken kívül minden korosztálynak csak ajánlani tudom, mert ez a könyv megtanít minket arra is, hogy becsüljük meg azt, amink van, és ne várjunk el sok mindent a másiktól. Igyekezzünk átfordítani minden rossz élményt jóra!  
Ne olvassa el, aki...
...TÉVEDÉS? Ezt a könyvet bátran ajánljuk minden fiatal kezébe, hisz az élet olyan oldalát élhetjük át amilyet remélhetőleg sosem fogunk, és szeretnénk olyan erőt amit ebben fogalmaz meg az írónő.  

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz