Érints meg! - válogatott szerzőktől


"Mit tennél, ha mindig ott éreznéd a bőrödön a lelki társad fizikai sérülését,és minden életben hozzá vezetne az utad?

Vagy ha boszorkányként el tudnád lopni a húgod arcát?

Milyen érzés lehet szoborként beleszeretni egy élőbe?

Vágytál már méhek közé az első randin, álmodoztál a szerelemről francia utcákon?

Milyen színű lehet a hiány, a szerelem, a vágy?Tizenhét novella, tizenhét szívdobogtató történet. A szerelem sokféle: néha érzéki és szenvedélyes, máskor derűs, gyakran keserédes, de mindenképpen csodálatos. Az antológia első fele a fantázia birodalmába kalauzol el, míg a második fele a valóságban mutatja be, milyen lenyűgöző, ha valaki elrabolja a szíved."
Érints meg! - válogatott szerzőktől
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Minden rövid kis történet magával ragadó volt a maga módján. A fantasy világát idéző fejezetek jól használták a romantikát, míg a való életben játszódó novellákban valós élethelyzeteket tudtam felfedezni. Nem tudnék kedvenc novellát választani, hiszen az összes különleges és kiemelkedő volt a maga módján.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Mivel a regényben fejezetenként változnak a főszereplők így nehéz megmondani, de összességében lennék a helyükben. Habár vannak kevésbé pozitív véget érő történetek, minden főszereplő átéli a szerelem egyik fajtáját, mindegyik egyedi és meghatározó.
Annak ajánlom, aki...
Annak ajánlom aki szereti az efféle változatosságot egy regényben, aki szeretné felfedezni, hogy a szerelem melyik fajtája mozgatja meg. Továbbá a könyvel kapcsolatos pályázat keretében kezdő írók, amatőrök írásai is bekerültek a könyvbe. Akit érdekelnek újdonsült írók, kezdők novellái annak is tudom ajánlani.
Ne olvassa el, aki...
Mivel rövid írásokról, történetekről van szó, így nem annyira részletesek, elnyújtottak. Aki jobban szeret elmélyedni egy hosszú, lassan felépített könyvben, annak nem ajánlom.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz