Erin A. Craig: Só és bánat háza
16 éven felülieknek ajánlom!
"Gondold ​meg, kivel táncolsz…

Ahogy gyönyörű testvérei titokzatos körülmények közepette életüket vesztik a szigeten, ahol magányos birtokuk áll, Annaleigh kénytelen fényt deríteni a családját kísértő átokra.

Annaleigh burokban éli az életét Highmoorban a nővéreivel, az apjával és a mostohaanyjával. Egykor tizenketten voltak, de most, hogy négy lány élete hirtelen véget ért, magány kísérti a pompás termeket. Egyik haláleset tragikusabb a másiknál – egy járvány, egy esés, egy fulladás, egy zuhanás –, és a környező falvakban azt pletykálják, hogy a családot megátkozták az istenek.

Annaleigh-t kísérteties látomások kínozzák, és egyre erősebben él benne a gyanú, hogy a nővérei nem balesetet szenvedtek. A lányok minden éjjel kiszöknek otthonról, hogy fényűző bálokra látogassanak el, hajnalig táncoljanak selyemruhájukban és csillogó cipellőjükben, és Annaleigh nehezen jut dűlőre, megakadályozza-e őket ebben, vagy csatlakozzon hozzájuk a tiltott találkozókon. Kivel – vagy inkább mivel – táncolnak valójában?

Amikor Annaleigh közelebb kerül egy titokzatos idegenhez, aki maga is titkokat őriz, versenyt kell futnia az idővel, hogy eloszlassa a családjára boruló sötétséget, még mielőtt őt magát ragadja el legközelebb." (moly.hu)
Erin A. Craig: Só és bánat háza
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Nagyon atmoszférikus, egészen egyedi, van egy nagyon megkapó feelingje, amit csodaszépen tükröz a meseszép borítója. Plusz egykötetes, ami jól jön, ha az ember lányának nincs elég feláldozható alvásideje egy új sorozathoz. És nem utolsó sorban nagyon édes a szerelmi szála!
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem hinném. Annaleigh elég kompetens, tudja mikor kell átvennie az irányítást, de elég sokat szenvedett, rengeteg szerettje meghalt, valamint egy másvilági halhatalan játszadozott az elméjével. A ,,bajba jutott hölgy" szerepét is kicsit túl sikeresen játsza, és nem egyszer tesz fel idióta kérdéseket. Szóval kössz nem, hiába olyan aranyos Cassius. (mert nagyon az)
Annak ajánlom, aki...
Szeretne egy egyszerolvasós light-horrort, tengeri atmoszférával, teknősökkel, és egy jó kis románccal :).
Ne olvassa el, aki...
Nem bírja a szellem és őrület témákat, a vért, és a nyomasztó hangulatot.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz