Ellen Kennedy: The Deal
A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

"A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával… Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe. …ami jobban sül el, mint remélte. Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga."
Ellen Kennedy: The Deal
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
egyszerre volt valóságos mégis mesebeli a karakterek jászadozása és szerelmünk kialakulása. Az írónő pedig gondoskodott a vágyak beteljesüléséről mindezt reális módon közölve az olvasóval.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert mindenki vágyik egy kis izgalomra. Hannah és Garret kapcsolata pedig álomszerűen romantikus.
Annak ajánlom, aki...
nagy kedvelője a korhű romantikus történetek. Olyannak, aki sokkal inkább kíváncsi a szerelmre mintsem a sötét múlt miatt végbemenő lelki harcok megvívására.
Ne olvassa el, aki...
a visszafogottabb és szemérmesebb történeteket szereti. Olyan, aki a romantikát nyálasnak és elcsépeltnek találja. Azonban ha bármikor kedvet kap egy kis pezsgésre, Elle Kennedy Üzlet című könyvéhez forduljon.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz