Ella Maise: Imádlak, ​Jason Thorn


"Az első perctől kezdve odavagyok érte… Jason Thorn… a bátyám legjobb gyerekkori barátja. Ó, hogy milyen iszonyatosan szerelmes voltam ebbe a fiúba! Ugye milyen romantikus? Ahogy az ember lánya érzi az izgalmas bizsergést, amikor először átéli, amint szárnyra kapnak azok a híres pillangók – és csakis Jason miatt! Csakhogy egyszer véget ér a tündérmese, sárba tiporják az álmaidat, utána pedig biztos, ami biztos, darabokra törik a szívedet is. Ez a fiú pontosan ezt tette velem. Miután túljutottunk az álmok sárba tiprásán, ő lett az a srác, akit messze elkerültem. Amikor egy szörnyű tragédia történt a családjában és elköltöztek, én készen álltam arra, hogy mindörökre elfelejtsem. Mára igazi filmcsillag lett belőle. Olyan szupersztár, akiért a nők őrjöngő lelkesedéssel rajonganak. Olyan ez, mint egy valóra vált álom, ugye? Szerintem egyáltalán nem. Hogy ki vagyok én? Olive, egy újdonsült írónő. Vagyis hát ÉN írtam azt a könyvet, amit filmre visznek, mégpedig Jason főszereplésével! Ezenkívül az internet azzal van tele, hogy én vagyok az a szerencsés lány, akit a szupersztár Jason Thorn hamarosan feleségül vesz. Most megint azt gondolod, hogy a világ legmázlistább csaja vagyok? Hát nem. Szó sincs semmi ilyesmiről." Ella Maise, nemzetközi bestsellerszerző első, magyar nyelven megjelenő kötetében kilép a hétköznapok szürkeségéből, és egy varázslatosan romantikus világba repít.
Ella Maise: Imádlak, ​Jason Thorn
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Nagy bárgyú mosoly ülhetett ki az arcomra, mikor ezt a könyvet olvastam. Annyira aranyos volt Olive és Jason története, hogy csak olvadozni tudtam a sorok között. Nagyon jól fel volt építve a történet a karakterekkel együtt. A stílusát amiben íródott a könyv egyszerűen imádtam, úgyhogy bátran olvassátok el, mert megéri!
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Óó egy Jason Thorn-ért hogy a viharban ne lennék főhősnő! De a szívem mélyén tudom, hogy Jason Olive-hoz tartozik és ez így van rendjén. Imádlak, Jason Thorn!
Annak ajánlom, aki...
Egy nem mindennapi vicces, humoros, szerelmes könyvet keres kikapcsolódásnak.
Ne olvassa el, aki...
Nem szeret olvasni a hírességek velejárójáról na meg az erotikáról.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz