Ella Maise: Akarlak, ​Adam Connor
A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

"Kérdezheted persze, hogy ki a fene az az Adam Connor. Ez a nemrégiben elvált Oscar-díjas filmszínész mostanában költözött be a szomszédunkba a kisfiával. Ő a legdögösebb lélegzetelállító szuperhím és egyben a legmegáltalkodottabb agyafúrt gazember, akivel valaha is találkoztam.

Teljesen őszintén kérdezem, te talán nem kukucskáltál volna át a kerítés fölött, hogy egy gyors pillantást vethess rá, remélhetőleg, amikor meztelen? Nem olvadtál volna el a boldogságtól, ahogy edzés közben bámulod, miközben az ötéves kisfia beszél hozzá? Említsem talán meg ezeken felül a hasizmát, a nadrágjában azt a hatalmas duzzanatot vagy a lenyűgöző izmos karját? Szóval azt mondod, hogy te nem leskelődnél utána? Hát persze…"
Ella Maise: Akarlak, ​Adam Connor
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Imádlak Jason Thorn után kíváncsi voltam ez a könyv is lesz e olyan jó,mint az első. Hát teljesen más volt, de jó értelemben. Ez a történet kalandos és humoros volt, azonban a története más szempontot közelített meg, amit elég érdekes volt megismerni. Lucy és Adam kapcsolata rendkívüli és mély. Jó volt kettejükről olvasni, bár személy szerint nekem jobban tetszett az első rész, de érdemes ez a történet is megismerni.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lucy égész érdekes karakter, de ha nekem is lenne egy ilyen odaadó barátom, mint Olive szívesen lennék a helyében. Azonban a főhősnőnk érzelmi világa nem olyan kiegyensúlyozott mint kéne hogy legyen, ezért is olyan dolgokat él át amit mi nem szívesen. A stílusát imádom, ami a szívén az a száján, ezért is több olyan szituációba is kerül amin mi csak nevetni tudtunk.
Annak ajánlom, aki...
Nem hisz az igaz szerelemben és barátságban. Aki szeret egy sexy, aranyos pasirol részletes leírást kapni és nem utolsó sorjában aki egy jó kikapcsolódásra vágyik.
Ne olvassa el, aki...
Nem szeretne egy "nimfomániás" lányról olvasni. Aki nem kedveli a romantikus, néhol vonatatott történeteket és aki nem szeretne a sztárok világáról olvasni.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz