Elizabeth Camden: Túl az álmokon


"Anna O'Brien térképtárosként-könyvtárosként csendesen, magányosan éli mindennapjait, de roppant büszke arra, hogy az illusztris Kongresszusi Könyvtárban dolgozhat, és nagyon érti a dolgát. A feladatai végzése közben a kezébe akad egy hibás haditengerészeti irat, amely egy hajó eltűnéséről ad számot. Arról a hajóról, amelyen egykor az édesapja is utazott… Elhatározza, hogy mindenáron javíttatja a hibát, de bárhogy is próbál érvényt szerezni a kérésének, rendre falakba ütközik. Sőt meg is fenyegetik. Szégyenlősségét levetkőzve úgy dönt, az egyik befolyásos kongresszusi képviselő segítségét kéri. A két fiatal együtt igyekszik felvenni a harcot az őket fenyegető erőkkel szemben, és kisvártatva kiderül: több bennük a közös vonás, mint ahogy azt kezdetben hitték. Ámor nyila megsebzi a szívüket, de maguk sem tudhatják, hogy múltbéli sérelmeik, illetve a titok, amelyet megfejteni kívánnak, engedi-e beteljesülni az álmaikat…"
Elizabeth Camden: Túl az álmokon
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
nem ebben a korszakban játszódik. Úgy 150 évvel ezelőtt, mégis egy ideig nem is vettem észre a dátumot, mert olyan modernül és érdekesen van leírva a cselekmény.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert mind a két főszereplő olyan jellemvonásokkal bír, amiket én is szívesen birtokolnék. A csendes könyvtáros és a forrófejű politikus eleinte egyáltalán nem hasonlít egymásra, de ahogyan egyre több részletet ismernek meg a másik múltjából, rájönnek, hogy milyen jól kiegészítik egymást.
Annak ajánlom, aki...
szeretne végre olvasni egy olyan könyvet ami az igaz szerelemről szól. Arról, hogy a másikat a hibáival és rossz döntéseivel együtt kell elfogadni és mindig meg kell bocsátani annak, akit tiszta szívből szeretünk. Elizabeth is ezt teszi, még ha ezzel veszélybe is sodorja az imádott munkáját.
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a történelmi témájú könyveket, mert ebben a műben a szerelmi szál mellett egy részletesen kidolgozott történelmi szál is végigfut.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz