E. Lockhart: A Hazudósok


"Egy gyönyörű és előkelő család. Egy magánsziget. Egy ragyogó lány, akinek baja esett; egy szenvedélyes fiú, aki a társadalmi igazságot keresi. Egy négyfős baráti kör – a Hazudósok, akiknek a barátsága pusztító fordulatot vesz. Egy forradalom. Egy baleset. Egy titok. Hazugságok hazugságok hátán. Igaz szerelem. Az igazság."
E. Lockhart: A Hazudósok
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
E. Lockhart a könyv utolsó lapjáig fenntartja az érdeklődést, az utolsó oldalig azt hiszed, hogy átlátod a történteket, és aztán bumm, egy nagy fordulat, te pedig ülsz, és próbálod feldolgozni, hogy mi történt, miközben a könnyeid megállíthatatlanul folynak. Cadence és családjának története egyúttal ragad magával és gondolkoztat el. 
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mert Cadence története éppolyan sokkoló és szomorú, mint amennyire a könyv közepén vonzónak találnád. Szembenézni a tetteinkkel mindig kemény diónak bizonyul, főleg, ha ilyen súlyosan nehezednek a vállunkra. Cadence és Gat szerelme mindannyiunkat magával ragadott, ám a családi tragédia elszakítja őket egymástól. Mindannyian éltünk már át fájdalmat és bűntudatot is, de Cadence egyszerre szenved mindkettőtől, ami még nehezebbé teszi számára azt, hogy megbocsásson magának.
Annak ajánlom, aki...
egy könyvtől a fordulatot, a váratlant várja. E. Lockhart művében egyszerre van jelen a húdejólenneafőhőshelyébenlenni és a sohanemlennékafőhős érzése. A könyv számunkra az abszolút tökéletes könyvet jelenti, amiben ott van a homály, a rejtély, szerelem, és a csattanó is. Mindenkinek ajánljuk, igazán izgalmas könyv.
Ne olvassa el, aki...
Igazából nagyon nehéz arról írni, hogy kinek nem ajánlanánk a könyvet, amikor egy ilyen remekműről beszélünk. Véleményünk szerint Cadence Sinclair és családjának története mindenki számára tanulság lehetne. Megtanítja, hogy nincs tökéletes család, és azt, hogy a pénz és az azzal járó hatalom minden kapcsolatot megmérgez. Nincs olyan, hogy minden tökéletes.

nem szeret olyan könyvet olvasni, amiben a fordulat egy szomorú tragédia, ami szétszakítja a családot.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz