Debora Geary: Modern Boszorkány


"Mi jut eszébe mindenkinek a boszorkányokról? Seprűnyél, nagy üst és varázsfőzetek. Ám a modern boszorkányok nem ilyenek. Otthonosan mozognak a modern technológia világában, és előszeretettel használják azt. Jamie és Nell testvérek, mindketten boszorkányok. Egy programot készítenek, amelynek segítségével boszorkánytársadalmat építhetnek ki a világhálón. A program egy varázslat hatására érzékeli az átlagemberekre nem jellemző energiákat, és a weboldalra irányítja a talált boszorkányt. Egy nap Lauren, a 28 esztendős ingatlanügynök böngészés közben a chatszobában találja magát, ahol három nő megpróbálja meggyőzni, hogy ő boszorkány."
Debora Geary: Modern Boszorkány
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
mi is szívesen belebújnánk Lauren bőrébe, mert olyan fantasztikus lány. A története egy átlagos lányról szól mint mi magunk is vagyunk és mégis történik valami nem mindennapi vele, ami örök életére megváltoztatja hétköznapjait.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert ki ne akarnak gondolatot olvasni és boszorkány lenni. Továbbá olyan sok barátja lesz, amennyire mi is szívesen vágynánk.
Annak ajánlom, aki...
szereti a fantázia világot egy kis valósággal megspékelve, és nem riad vissza boszorkányok világától egy.
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a misztikus sztorikat.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz