David Miller: A leopárd karma (Cápa-sziget 3.)


Hanna, Ned és Jik ismét veszélyes kalandba keverednek, ám ezúttal szinte önként: Hanna és Ned édesapját halálra ítélik és nekik összesen csak négy hetük van arra, hogy megcáfolják a bűnösségét. Az anyukájuk szintén börtönbe kerül, így ismét csak magukra és a már oly sok kalandot megélt barátságukra számíthatnak. Azonban, ők ettől, ha meg is ijednek, de nem futamodnak meg, hanem azonnal megkezdik a nyomozást. Eközben megismerkednek igaz és hamis barátokkal, szemben találják magukat új és régi ellenségekkel is. És mindennek a hátterében ott áll a titokzatos vérgyűjtők legendája…
David Miller: A leopárd karma (Cápa-sziget 3.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Egyszerűen képtelen voltam letenni, annyira izgalmas volt. A változatos fordulatok, cselekmények, szereplők, a környezet részletes és egyben érdekes leírása mind újra és újra lenyűgöztek. Csak arra eszméltem föl, hogy immáron a 3. kalandban veszek részt Hannával, Neddel és Jikkel és csak reméltem, hogy valahogy sikerül nekik a lehetetlenebbnél lehetetlenebb helyzetekből épségben kikerülniük!
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék se Hanna, se Ned, se Jik helyében, mert olyan lelki és fizikai kitartás kellett hozzájuk, amit nagyon nagyra tartok ugyan, de az a gonoszság és kegyetlenség, amivel ők szemben álltak, azt túlságosan nehéz legyőzni úgy, hogy életben is marad az ember.
Annak ajánlom, aki...
Szereti az izgalmas könyveket és nem ijed meg egy-két félelmetesebb résznél. Könyvre ugyan az van ráírva, hogy 9-13 éves korúaknak, de szerintem egy-két évvel idősebbek is nyugodtan kiolvashatják, mert talán nem fogják átélni annyira az izgalmakat, de néhány mondatot viszont jobban fognak érteni és mélyebben el tudnák gondolkodni róla, mint a fiatalabbak. Azok az olvasók, akik már olvasták a trilógia első két részét és tetszett nekik bátran merem ajánlani Hanna, Ned és Jik utolsó kalandját!
Ne olvassa el, aki...
Még 9-10 év alatt van, ugyanis egy-két félelmetesebb rész talán még megviselné és így talán nem is látná meg a könyv szép és jó részeit. Akoknak az olvasóknak, akik esetleg olvasták már a trilógia előző két részét (Cápa-sziget; Tengeri farkas) és nem igazán tetszett nekik, vagy egyszerűen épp a hangulatukhoz nem illet ez a regény, akkor azok tegyék egyenlőre félre és ha éppenséggel egyszer mégis kedvük lenne belekezdeniük ebbe a kalandba, akkor ne aggódjanak, mert akkármennyi idő is telt el, megérte várni rá, mert hatalmas élmény lesz!

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz