David J. Lieberman: Vegyél rá bárkit bármire


"David Lieberman az emberi psziché felfedezésének mestere. Az emberi viselkedés legújabb kutatási eredményeire támaszkodva, ez az innovatív könyv lépésről lépésre mutatja be, hogy miképpen láthatunk át az embereken, hogyan kerülhetjük el, hogy manipuláljanak minket és hogyan vegyük kezünkbe az irányítást – bárhol, bármikor.

Dr. Lieberman az emberi kommunikáció újdonságnak számító területén kutakodik: a Vegyél rá bárkit bármire című könyvében az interperszonális kommunikáció forradalmának lehetünk a tanúi. Ebből a lenyűgöző írásból megtudhatod, hogyan:

• vegyél rá bárkit, hogy vonzónak találjon;
• kerekedj felül azonnal bármely kapcsolatban;
• vegyél rá bárkit, hogy fogadja meg a tanácsodat;
• vegyél rá bárkit, hogy szívességet tegyen neked;
• vegyél rá bárkit, hogy hívjon vissza;
• vegyél rá bárkit, hogy haladéktalanul hagyja abba a szitkozódást;
• vegyél rá bárkit, hogy megbízzon benned. A sok-sok stressz, versengés, játszmák és manipuláció mellett, amelyet az élet az utunkba sodor, páratlan kincs – és szinte elengedhetetlen – egy olyan szakember véleménye, akinek módszereit az FBI is használja."
David J. Lieberman: Vegyél rá bárkit bármire
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Jó ötleteket adott arra, hogy hogyan álljak hozzá beszélgetésekhez. Motivált arra, hogy legyek határozottabb, és jobb megfigyelő, hogy minden helyzetből a legjobbat tudjam kihozni.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
A könyvnek nincsen főhőse, de szívesen lennék az elbeszélő, mert ő olyan sok tapasztalattal és magabiztossággal beszél, hogy irigylem.
Annak ajánlom, aki...
Akinek szüksége van tanácsokra az élethez, és egy önfejlesztő könyvet keres. Segít szocializálódni és kimozdulni az introvertáltabb személyiségű embereknek.
Ne olvassa el, aki...
Úgy gondolja, hogy nincs szüksége ilyen fajta segítségre, és nem érez késztetést magában arra, hogy változzon.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz
2022-12-02 17:11:04Szőke Bálint-
A Vegyél rá bárkit bármire c. szerzemény egy remek lehetőség az önfejlesztésre, az emberi viselkedés, pszichológia megismerésére. A szerző Dr David J Lieberman számos más könyvében is fellelhetjük az emberi pszichológia és viselkedés működését, felépítését. Azért volt számomra lebilincselő olvasni, mert konkrét életszerű példákkal ötvözte az egyébként is izgalmas "tananyagot". Mindenkinek ajánlom, hiszen gyorsan kiolvasható és hasznos tudást rejt.