Darren Shan: Rémségek cirkusza
A könyvet 12 éven felülieknek ajánljuk.

"Darren Shan átlagos iskolásfiú mindaddig, amíg meghívást nem kap a Rémségek Cirkuszában, míg nem találkozik Madame Octával, az idomított pókkal… míg szemtől szembe nem kerül az éjszaka teremtményével… Darren és barátja, Steve, halálos csapdába esnek. Darrennek alkut kell kötnie az egyetlen személlyel, aki megmentheti Steve életét. Csakhogy ez a személy nem ember. Őt csak a vér érdekli."
Darren Shan: Rémségek cirkusza
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
szinte mind éreztük olvasás közben ahogyan lassan mi magunk is vámpírrá válunk és a természetfeletti erők birtokosai leszünk.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mert bár a vámpírok sokkal tovább élnek, mint az emberek nem feltétlenül lesznek boldogabbak az alatt a hosszú idő alatt, mintha rövidebb életet élnének.
Annak ajánlom, aki...
szereti a horrorisztikus és természetfeletti lényeket és történeteket. Imádod a félelmet és a borzongást? Ez garantáltan az egyik kedvenc könyved lesz!
Ne olvassa el, aki...
még a saját árnyékától is megijed. Nem kell hősködni, mi is féltünk, de ez olyan félelem volt ami kellemes élménnyel párosult, hiszen a sok riogatás ellenére fantasztikus könyv.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz