Dan Wells: Nem vagyok sorozatgyilkos
A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

"John veszélyes, és ezt ő is tudja magáról. Megszállottan érdeklődik a sorozatgyilkosok iránt, de nem szeretne hozzájuk hasonlóvá válni. Pedig óriási a kísértés… Mivel gyerekkora óta a családja által üzemeltetett halottasházban segédkezik, hozzászokott a holttestek látványához és meg is kedvelte őket. Azok legalább az élőktől eltérően nem kérnek számon rajta minduntalan emberi érzéseket. Amikor egy brutális sorozatgyilkos elkezdi áldozatait szedni a kisvárosban, kénytelen felülírni a maga számára alkotott szabályokat, amelyekkel eddig kordában tartotta a benne lakozó sötétséget. Nyomozni kezd a tettes után, akiről egyre inkább az a benyomása: emberfeletti képességekkel bír."
Dan Wells: Nem vagyok sorozatgyilkos
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
izgalmas volt és az utolsó oldalig rettegésben tartott minket a gyilkos. Együtt izgulhattunk, tervezhettünk Johnnal, átélhettünk viaskodását a benne élő szörnnyel.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mert...nem tudnám így megtervezni és végrehajtani a gyilkosnak szánt csapdákat. Nem lenne ennyi lélekjelenlétem és kreativitásom, mint amennyi Johnnak volt a regény során.
Annak ajánlom, aki...
szereti az agyafúrt terveket, a nyomozást és arról fantáziálni, hogy egyszer ő kapja el a rosszfiúkat. Ha érdekelnek a rejtvények, és a természetfeletti dolgoktól sem riadsz vissza, ez a könyv igazán neked való!
Ne olvassa el, aki...
még a saját árnyékától is megijed és nincs hozzászokva az erőszakhoz. Ez a regény nem a plüssmacival alvó gyerekeknek szól! 

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz