Cynthia Ellingsen: Hab a tortán


"Három nő, három generáció, három döntéshelyzet. A problémák közös forrása pedig – természetesen a férfiak. JUNE, a cserfes nagyi a helyi madzsongklubban köszörüli nyelvét a barátnői kör tagjain, és néhai férje halála óta hallani sem akar férfiemberről. A rendezett életet élő KRISTINE sóvárogva gondol a férjével eltöltött fiatal évekre, akivel éppen egy életközepi válság kellős közepén vannak. A tornacipős CHLOE nagy tudatossággal tervezi jövendő pszichológus karrierjét, amiben nincs helye esküvőnek – még csak az kéne…! A három grácia együtt botladozik egy rokonuk szabadtéri esküvőjére a Michigan-tó homokdűnéi között, és a véletlen úgy hozza, hogy az elhajított menyasszonyi csokor egyszerre landol mindhármuk kezében."
Cynthia Ellingsen: Hab a tortán
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
a mindennapok bonyodalmait három nagyon különböző nézőpontból mutatja be. Nagyon érdekes, hogy a három főszereplő egy családhoz tartozik, mégis, egyáltalán nem hasonlítanak egymásra.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a főhős(ök) helyében, mert akkot három részre kéne szakadnom. De viccet félre téve, mindannyiuknak mozgalmas élete van és nehéz döntéseket kell meghozniuk. Az azonban nagyon tetszik, hogy mindennél jobban szeretik egymást és a család mindig összefog, ha valakinek segítségre van szüksége.
Annak ajánlom, aki...
néha megfeledkezik arról, hogy a szülei és a nagyszülei is emberek és nem csak azért vannak, hogy segítsék a gyerekeik életét, hanem nekik is van magánéletük és időnként szükségük van egy kis szórakozásra.
Ne olvassa el, aki...
szereti ha van egy könyvben akció, fegyverropogás, harc, szuperhős... Ez a könyv a valós életet hivatott bemutatni és nem valami misztikus, elképzelt világot.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz