Csendes Nóra: Zápor utca


"Kockáztatnál ​a szerelemért? Két történet – két tizennyolc éves lányról. Ötven év választja el őket egymástól, és az életük nem is lehetne különbözőbb, mégis összeköti őket valami. Bogi félénk gimnazista, Gergő pedig igazi vagány, aki több lányt bolondított már magába, mint amennyit meg tudna számolni. De mikor a szülők baráti nyaralása egy fedél alá kényszeríti őket, Bogi meglátja a kemény külső mögött az érzékeny művészt, aki a színpadra lépve álomszerű játékával önti dallamokba a benne lakozó fájdalmat. Vajon lehet szerelem ennyire különböző emberek között?"
Csendes Nóra: Zápor utca
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
A könyv két különböző időben játszódó történetet tartalmaz, melyekben elsőre csak a szerelmi szál közös. A regény remekül fel van építve, mivel a két idősík ugyan nem találkozik egymással mégis több közös van bennük mint azt az olvasó elsőre gondolná.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nagyon szivesen megtapasztalnám milyen lehetett az élet 50 éve, és a jelent is kipróbálnám egy másik ember szemszögéből, főleg ha az illető ilyen élményeket él meg.
Annak ajánlom, aki...
Szereti a varázslatosan hétköznapi történeteket, és elragadja a mindennapos élet nemes egyszerűsége.
Ne olvassa el, aki...
Tartózkodik az idők keveredésétől és aki nem fogadja el egy történet végét úgy ahogy van, mivel minden esetben a csodálatos "happy end"-re vár.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz