Csapody Kinga, Nagy Boldizsár: Az első
A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

"Még előtte? Vagy régen túl, de még mindig olyan, mintha tegnap történt volna? Legyen nagyon jó, vagy kevésbé, mindenki emlékszik AZ ELSŐ alkalomra. Amiről nem beszél senkinek. Vagy épp elmondja mindenkinek. Ami annyiféle történet, ahányan vagyunk. Milyen nehéz szavakat találni ARRA, amit nevezhetünk szexualitásnak, intimitásnak, csak olyan nehéz nem orvosian, nem gügyögve, vagy épp vulgárisan. Ami nem csak a testről szól, hanem az érzésekről is. És ami, valljuk be, igenis fontos és szép része az életnek. Tizenöt kiváló szerző vállalkozott arra, hogy egy-egy novellában megmutatja ezt a sokféleséget. Dragomán György, Fiala Borcsa, Garaczi László, Gimesi Dóra, Grecsó Krisztián, Háy János, Kalapos Éva, Karafiáth Orsolya, Lakatos Levente, Mészöly Ágnes, Molnár T. Eszter, Nagy Ildikó Noémi, Németh B. Eszter, Nyáry Krisztián, Tasnádi István szövegei egytől egyig olyan történetek, amiket garantáltan nem felejtünk el. Ahogyan AZ ELSŐT sem."
Csapody Kinga, Nagy Boldizsár: Az első
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
a szereplők közel azonos korúak mint mi és mi is sokat gondolunk az első alkalomra. A könyv megmutatta, hogy nem minden úgy történik, ahogyan azt megterveztük vagy elképzeltük. Az sem biztos, hogy tökéletesre sikerül az első alkalmunk.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert én is szívesen megosztanám az első csók élményemet, mert nagyon jó története van. Nem úgy történt ahogy elképzeltem de számomra tökéletes volt. Váratlanul történt és egyáltalán nem számítottam rá.
Annak ajánlom, aki...
esetleg tart az első alkalom bekövetkezésétől vagy esetleg kínosnak tartja a saját első élményét. Ez a könyv mindenféle kimenetelű történetet mesél el és a valóságot írja le. Így segítve, hogy ne legyenek túl magas elvárásaink sem magunkkal sem a partnerünkkel szemben.
Ne olvassa el, aki...
16 éves kor alatt van. Illetve ne olvassa el, akit nem foglalkoztatja az első alkalom gondolata vagy nem kíváncsi más emberek tapasztalataira és történetükre.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz