Colleen Hoover: Verity
A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

"A küszködő, anyagi csőd szélén álló író, Lowen Ashleigh megkapja élete állásajánlatát. A bestsellerszerző Verity Crawford férje felkéri, hogy a balesetben megsérült író helyett megírja sikersorozatának befejező részeit. Lowen megérkezik a Crawford-házba, hogy átnézze Verity többévnyi jegyzeteit és vázlatait, remélve, hogy elegendő anyagot talál a munka elkezdéséhez. Ám az irodában nemcsak kaotikus állapotok fogadják, hanem egy önéletrajz is, amit az asszony a legnagyobb titokban írt. A kézirat minden oldala vérfagyasztó vallomást rejt, köztük annak az éjszakának a történetét is, mely örökre megváltoztatta a család életét. Lowen először úgy dönt, nem mutatja meg a kéziratot, mert annak tartalma még több fájdalmat okozna a gyászoló apának. De ahogy a férfi iránti érzelmei egyre erősebbé válnak, rájön, hogy talán mégis fel kéne fedni Verity mocskos titkait."
Colleen Hoover: Verity
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Izgalmas volt a történet. Olyan fordulatok voltak benne, ami miatt alig lehetett lerakni a könyvet. A történetben a család teljesen normálisan éli az életét, kivéve, hogy ott van mellettük Verity, aki nem tud megmozdulni és a balszerencsés múltjuk. A történet ezért is olyan hátborzongató, sosem lehet tudni, hogy Verity-ről éppen mi derül ki, vagy mit tesz, miközben csak feküdnie kéne az ágyban. Tetszett a könyv történet vezetése, jó volt olvasni egyszerre a jelenről és közben a múltról is, ami minden fejezettel később egyre sokkolóbb történeteket mesél.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék főhős a regényben. Mivel olyan bizarr szituációkat kellett át élniük, amikben én nem vennék részt szívesen. Verity teljesen kiszámíthatatlan. Senki sem gondolna bele, hogy mikre gondolhat, és miket tervez, miközben kívülről teljesen normálisnak látszik, normális nő, aki családban él és szereti a férjét és gyerekeit. Nem lennék ő és egyik szereplő sem, aki körülötte él.
Annak ajánlom, aki...
Szereti a thrillereket, romantikus könyveket. Aki szereti a fordulatos, váratlan, sokkoló történeteket. A könyv egésze leírja Verity és Jeremy múltját, de az egész történetet megváltoztatja a könyv vége. Ekkor már te sem tudod, hogy mi az igazság.
Ne olvassa el, aki...
Aki nem szereti a thrillereket, könyveket, amiben félelmetes fordulatok vannak, esetleg a felnőtt tartalmú jeleneteket. A könyvben az erőszak is megjelenik. Aki ezeket a jeleneteket nem szereti, annak nem ajánlom a könyvet.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz