Colleen Hoover: Velünk véget ér
"Néha az okozza a legtöbb fájdalmat, aki szeret. Lilynek nem ment mindig könnyen a sora, de annál keményebben dolgozott, hogy olyan életet élhessen, amilyenre vágyik. Elhagyta a Maine állambeli kisvárost, ahol felnőtt; egyetemet végzett, és Bostonba költözött, ahol saját vállalkozásba kezdett. Amikor szikrázni kezd a levegő közte és a jóképű idegsebész, Ryle Kincaid között, Lily életében hirtelen minden túl szép lesz ahhoz, hogy igaz legyen. Ryle magabiztos, makacs, kicsit talán arrogáns is, de emellett érzékeny, okos, és Lily a gyengéje - bár a kapcsolatoktól való viszolygása aggodalomra ad okot. Lilyt mégsem csak az új kapcsolata foglalkoztatja. Rengeteget gondol Atlas Corriganre is - az első szerelmére, aki a hátrahagyott múltjához köti. A fiú, aki lelki társa és védelmezője volt, most újra feltűnik a színen, veszélyeztetve ezzel mindent, amit Lily és Ryle együtt felépített. Ebben a merész és mélyen személyes regényben Colleen Hoover szívszorongató történetet tár elénk, ami új, izgalmas utakra vezeti őt magát mint írót is. A Velünk véget ér felejthetetlen mese a szerelemről, amiért nagy árat kell fizetni."
Colleen Hoover: Velünk véget ér
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
olvashatunk egy olyan kapcsolatról, ami nem egészséges és láthatjuk, hogy a kívülről tökéletes kapcsolat nem is olyan hibátlan. A könyv bemutatta, hogy milyen is a családon belüli erőszak egy kislánynak és egy felnőtt nőnek. Izgalmas volt látni, hogy egy ilyen komoly kapcsolat hogyan is halad előre vagy éppen hogyan megy tönkre.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a főhős helyében. Lily sok mindent elért az életben és egy nagyon erős, kitartó és határozott személyiség. Viszont olyan traumákat kellett átélnie és olyan kapcsolatokba, helyzetekbe került, amit senki sem akar a való életben átélni.
Annak ajánlom, aki...
szereti a romantikus, esetleg tragikus könyveket. Akinek egy sírós, megható könyvre van szüksége. A könyv sok mindent bemutat a felnőtt életből, a különféle kapcsolatokból (legyen az szerelem vagy barátság) és annak nehézségeiről.
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a megható történeteket. Olyan, aki nem akar egy erotikával dúsított regényt olvasni vagy nem szereti az erőszakot semmilyen formában. Nem ajánlom annak, aki nem szereti a szerelmi háromszögeket egy regényben.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz