Colleen Hoover: Slammed - Szívcsapás
A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

"Apja váratlan halála után a 18 éves Layken lesz édesanyja és öccse legnagyobb támasza. Bár kívülről erősnek tűnik, valójában teljesen reményvesztetté válik. Ekkor lép életébe egy fiatalember, aki mindent megváltoztat. Az ország másik végébe költöző Layken megismerkedik új szomszédjával, a huszonegy éves, jóképű Will-lel, aki szenvedélyesen rajong a slam költészet iránt. A fiatalok hamar egymásra találnak, és a lányban újra feléled a remény. Csakhogy egy megdöbbentő felfedezés már az első csodálatos randevú után kettejük közé áll. Ettől fogva minden találkozás fájdalmassá válik számukra. Meg kell találniuk az egyensúlyt az egymás iránt táplált érzelmek és az őket szétszakítani akaró erők között."
Colleen Hoover: Slammed - Szívcsapás
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
teljesen beszippantott a könyv világa. Az írónő stílusa még élvezetesebbé teszi. Az is nagyon jó benne, hogy kellően realisztikus és életszagú, mégsem taszít mély depresszióba. :)
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert bár sok nehézségen kellett átmennie, remekül kezelte ezeket. Hamar felnőtté kellett válnia, de mindig voltak körülötte, akik átsegítették a problémákon, az emberi kapcsolatai igazán irigylésre méltóak, ami szerintem elsősorban a saját jelleméből fakad. És a könyv végére a szerelem is rátalált.
Annak ajánlom, aki...
kedveli a new adult könyveket, a fordulatos cselekményt, a humort és a happy endet. Annak, akit nem riaszt vissza a szokatlanul induló szerelem, vagy az, hogy a könyv komolyabb témákat is feldolgoz. Annak, aki még sosem hallott a slam poetryről és annak, aki már ismeri, de nem tudja elképzelni, ez az alapvetően előadói műfaj hogy adható vissza egy könyv lapjain.
Ne olvassa el, aki...
nem kedveli a slam poetryt, mert tulajdonképpen az előadói estek adják a cselekmény gerincét. Annak sem ajánlom, aki nem szívesen olvas veszteségről és fájdalomról, bár a könyv a lehető legpozitívabban áll ezekhez a dolgokhoz, és igazán életigenlő a szereplők gondolkodása.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz