Colleen Hoover: Maybe Someday
A könyvet 14 éven felülieknek ajánljuk.

"A huszonkét éves Sydney élete maga a tökély: egyetemre jár, jó állása van, stabil kapcsolatban él egy remek sráccal, Hunterrel, és a legjobb barátnőjével, Torival közösen bérel lakást. De minden megváltozik, amikor rájön, hogy Hunter megcsalja, és egyik pillanatról a másikra el kell döntenie, hogyan tovább. Sydney egyszer csak vonzódni kezd a titokzatos, jóképű szomszéd sráchoz, Ridge-hez. Nem tudja levenni róla a szemét, és valósággal megbabonázza a fiú szenvedélyes gitárjátéka esténként az erkélyen. Ridge sem közömbös iránta, és hamarosan ráébrednek, hogy több szempontból is szükségük van egymásra. Az Egy nap talán egy szenvedélyes történet barátságról, megcsalásról és szerelemről, ami az első oldaltól kezdve beszippantja az olvasót Sydney izgalmakkal teli világába."
Colleen Hoover: Maybe Someday
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
rájöttünk a világon vannak olyan emberek akik tökéletések ,azonban mégsem egészségesek. El kell tudni fogadni és eggyütt élni az ilyen emberekkel, hiszen őket lehet igazán szeretni. Egy olyanfajta szerelem ami mindent felforgat és ráébreszt a dolgok jó és rossz oldalára elgondolkodtató.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert szeretnénk egy olyan testbe belebújni ahol a hallás nem müködik, nem hallunk. Csak magunkra tudunk hagyatkozni , a érzékszerveinkre. Belülről hallgatni a szívverésünket, amit nem nyom el a nagyvilág zaja.
Annak ajánlom, aki...
szereti a szenvedélyes történeteket barátságról, megcsalásról és szerelemről. Bele tudja magát képzelni egy súlyosan halláskárosult ember testébe és fejébe, együttérző.
Ne olvassa el, aki...
a szerelmes és happy enddel végződő történeteket nem szereti. Vagy ha esetleg gondot okoz beleképzelni magát egy súlyosan halláskárosult ember testébe és fejébe. Azon emberek akik csak magukra tudnak hagyatkozni .

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz