Colleen Hoover: Finding Cinderella/ Helló, Hamupipőke


"Egy véletlen találkozás a sötétben pont elég ahhoz, hogy a tizennyolc éves Daniel és a véletlenül belé botló lány szerelmet valljon egymásnak. A románc azonban feltételekhez kötött: megállapodnak, hogy csupán egy órán át tart, és csak úgy tesznek, mintha. A hatvan perc elteltével a lány éppúgy válik köddé, mint Hamupipőke. Daniel pedig igyekszik meggyőzni magát arról, hogy a történtek csak azért látszottak tökéletesnek, mert eljátszották az egészet. Ilyen csak a tündérmesékben szokott történni, ugye. Egy évvel és egy boldogtalan kapcsolattal később viszont már kénytelen hinni benne, hogy létezik szerelem első látásra – hiszen találkozik Six-szel, a furcsa nevű lánnyal, akinek még furcsább a személyisége. Daniel számára sajnos az igaz szerelem megtalálása nem jelent egyet a happy enddel. Sőt, talán távolabb is visz tőle. A múlt elképesztően sötét titka vajon képes-e árnyékot vetni Daniel és Six egyetlen esélyére, hogy megmentői legyenek?"
Colleen Hoover: Finding Cinderella/ Helló, Hamupipőke
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
mert az író megtalálta a közös hangot a fiatalsággal, mégis komoly témákat boncolgat a regényben.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert kevés embernek adatik meg, hogy már tiniként megtalálja azt az embert akivel egy hullámhosszon vannak és el tudják képzelni a jövőjüket közösen.
Annak ajánlom, aki...
aki már kiskorában amikor hercegnőset játszott, Hamupipőkének képzelte magát. Ebben a könyvben is van hercegnő meg fehér lovon érkező herceg, csak épp álruhába bújtak és egyetemistaként élik a mindennapjaikat, de ettől még a történetük ugyanolyan varázslatos, mint a mesekönyvekben.
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a romantikát, mert bármilyen hétköznapiul is van leírva, hogy az olvasó magáénak érezze, attól még ez egy szerelmes regény.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz