Colleen Hoover: Csúf szerelem
Ha meg akarod szegni a szabályokat, készülj fel rá, hogy összetörik a szíved.

Amikor Tate Collins találkozik Miles Archer pilótával, tudja, hogy ez nem szerelem első látásra, sőt, még barátságnak is kevés. Az egyetlen, ami összeköti őket, a tagadhatatlan, kölcsönös fizikai vonzalom. Amikor a vágyaik felszínre törnek, rájönnek, hogy tökéletes párt alkotnak. A férfi nem akar szerelmet, a nőnek pedig nincs ideje rá, így nem marad más, csak a szex. A kapcsolatuk meglepően jól működik, amíg Tate betartja Miles két szabályát:
Ne kérdezz a múltról!
Ne várj semmit a jövőtől!

Eleinte úgy tűnik, tudják kezelni a helyzetet, de aztán gyorsan ráébrednek, hogy semmi sem olyan egyszerű, mint hitték.

A szív érzelmekkel telik meg.
Az ígéretet megszegik,
A szabályok összekuszálódnak.
A szerelem csúf fordulatot vesz.
Colleen Hoover: Csúf szerelem
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
ez egy nagyon jó történet a szerelemről és az elfogadásról. A történet két szemszögből íródott, így meg tudjuk érteni Miles miért is nem akart kapcsolatot. A könyvben vannak szívszorító tragikus események, de ettől eltekintve ez egy fantasztikus romantikus történet. Izgalmas volt látni, hogy hogyan titkolják el mindenki elől a kapcsolatuk, miközben Miles Tate előtt is sok titkot nem osztott meg, amik az idő elteltével a felszínre törtek.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mivel Tate egy oyan emberbe szerelmes, akivel nem lehet együtt még is próbálkozik. Minél tovább próbálkozik és minél jobban megnyitja a férfit, annál jobban fáj neki az igazság és a férfi annál jobban ellenzi az egész kapcsolatot, ami köztük kialakult.
Annak ajánlom, aki...
szereti a romantikus, tragikus történeteket. Akit érdekel, hogyan alakul a kapcsolatuk és, Miles miért nem képes normális kapcsolatba lépni a lánnyal.
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a romantikus történeteket, néhol korhatáros részekkel. Aki nem szeret olvasni a veszteségről és a fájdalomról. Aki nem szereti a szívszorító történeteket.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz