Clélie Avit: Itt vagyok
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 208

14 éven felülieknek ajánljuk!

Elsa nem érez hideget, szomjúságot, éhséget. Egy hegymászó baleset után kómába zuhanva, hónapok óta érzéketlenül fekszik egy kórházi ágyon. Illetve nem teljesen érzéketlenül. Hall. Csak ezt senki sem tudja. Thibault az édesanyját kíséri be a kórházba az öccséhez, ő viszont nem hajlandó bemenni hozzá. Neheztel rá a halálos balesetet miatt, amit okozott. A kórházban bolyongva véletlenül Elsa szobájába téved. Ahová ettől kezdve rendszeresen visszatér…
Clélie Avit: Itt vagyok
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
nem egy szokványos szerelmi sztoriba csöppentünk bele, hanem egy mély tartalmú könyvbe, amiben az élet nehézségei tűnnek fel, és amikor már minden remény elveszett megtörténik a csoda, és bebizonyosodik, hogy a remény hal meg utoljára, és csak a gyávák adják fel.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regény női főhőse, mivel a kitartása példaértékű, és amikor már szembesült a végzetével, akkor sem adta fel és küzdött a végsőkig, aminek meglett az eredménye, ugyanis ha valamit nagyon akarunk azt előbb utóbb el fogjuk érni.
Annak ajánlom, aki...
az életben már több tapasztalattal rendelkezik, és szereti átérezni és átélni a könyv cselekményét, hiszen egy lehetetlennek induló szerelmi történet, ami bár tele van nehézségekkel és kétségekkel, de mégis beteljesedik a regény végére.
Ne olvassa el, aki...
az életnek csak a habos-babos, rózsaszín oldalát szeretné látni, hiszen ebben a könyvben a kőkemény valóság, olykor nehéz döntései is megjelennek.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz