Chiara: Pillangólány


Mennyit ér a szerelem?

Virágnak különös titka van, ami elszigeteli mindenkitől. Olyan, mint egy kecses, sötét árnyék, aki a homályban rejtőzik, és keresi a feledést. Belé bárki hatolhat, de megközelíteni nem hagyja magát.

Vonzódik a tanárához, de mégis kerüli őt. Ám egy véletlen találkozás meglepő helyzetbe fordul át.

Gábor, aki sötét, bűnös titkot cipel a szívében, mintha lelátna a lány lelke mélyéig, és érezné minden rezdülését. Szokatlan módon találnak közös hangot: verseken keresztül üzennek. Az érzések egyre forróbbak és felkavaróbbak, ám vallhatnak-e arról, amiről nem lenne szabad? Mi lesz, ha Gábor rájön Virág megdöbbentő titkára?

A sodró lendületű, szenvedélyes erotikus regény poézissel van átszőve. A mágikus realizmusba hajló történet hatalmas élmény lesz a különleges romantikára vágyó női olvasóknak.

A regény a 7. Aranymosás Irodalmi Válogató nyertes kötete. Veszélyes vágy és pusztító szenvedély – egy tiltott szerelem magával ragadó története. Ismerd meg sorsukat!

Szeress az őrületig!
Chiara: Pillangólány
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Végig át tudtam érezni Virág és Gábor közös szenvedélyét, a versek világát. Továbbá kettejük kapcsolata igen szenvedélyes és szépen bemutatja, hogy az emberek előítéletein is túl lehet, sőt túl kell lépni és nem engedni, hogy ez befolyásolja az életünket.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regény főhőse, mivel Virágnak, olyan nagy terhet kellett elviselnie, amire nem mindenki képes. Őt is szinte tönkretette a képessége, ami megadatott neki.
Annak ajánlom, aki...
Főleg olyannak ajánlom, akit nem feszélyez a nyers erotika és a vágy. Aki szereti a versek világát és kíváncsi egy újabb szerelmi történetre. Meg persze azoknak, akik kíváncsiak egy olyan műre, amiben tanár és diák közötti szerelem van. Azok is jöhetnek, akik szeretik az elgondolkodtató verseket, és az olyan műveket, amikben megjelennek szokatlan képességek.
Ne olvassa el, aki...
Ne olvassa el, aki viszolyog a nagy korkülönbséges kapcsolatoktól, és/ vagy a tanár-diák kapcsolatoktól és az erotikától. Aki nem bírja a kicsit sötétebb, komorabb hangulatot és egy kevés erőszakot. Ha eseménydús, akciókkal teli regényt keresel, akkor sem jó választás, mivel az egész regény kettejük szerelmét dolgozza fel.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz