Cassandra Clare: Éjfél kisasszony
16 éven felülieknek ajánlom!
"„Igen, ​árnyvadász vagyok. Éles kard, még élesebb nyelv.”
Főszerepben az árnyvadászok!

Öt év telt el a Mennyei tűz városa eseményei óta, amikor az árnyvadászok a kihalás szélére sodródtak. Emma Carstairs már nem gyászoló kislány, hanem egy fiatal nő, aki elszántan keresi szülei gyilkosát, hogy megbosszulhassa szeretteit és az őt ért veszteségeket.
Oldalán a parabataiával, Julian Blackthornnal egy démoni cselszövést próbál felderíteni Los Angelesben, a Sunset sugárúttól egészen a Santa Monica partjait mosó, igéző tengerig követve a nyomokat. Emmának meg kell tanulnia bízni a szívében és az eszében. A szíve azonban veszélyes irányba húzza…
A helyzetet tovább bonyolítja, hogy Julian bátyja, Mark – akit a tündérek öt évvel ezelőtt elraboltak – egy alku részeként váratlanul hazatérhet. A tündérek mindenre hajlandók, hogy kiderítsék, ki gyilkolja a fajtájukat… és ehhez szükségük van az árnyvadászok segítségére. Ám a tündérek földjén másként telik az idő, így Mark alig öregedett, és nem ismeri meg a családját. Vajon valóban sikerülhet visszatérnie közéjük? Tényleg elengedik a tündérek?" (moly.hu)
Cassandra Clare: Éjfél kisasszony
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Clare korábbi munkáihoz híven ebben a kötetben is megtalálható a csavaros történetvezetés, színes szereplőgárda, erős barátságok, és persze a kihagyhatatlan tiltott szerelem. Minden karakter egyedi és megkapó, és semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Szívfacsaró, megismételhetetlenül egyedi, rögtön akarni fogod a következő részeket.;) Egy érzelmi hullámvasút, amelyről nem akarsz majd leszállni.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Igen, bármelyik, ameddig mindenki megkapja a heppiendjét.
Annak ajánlom, aki...
Amúgy is benne van nyakig az árnyvadászok világában, vagy valami olyat akar a kezébe venni, amitől elfelejti, hogy mit is akart olvasás helyett csinálni.
Ne olvassa el, aki...
Szerintem ajánlatos előbb a Végzet ereklyéi sorozatot olvasni.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz