Cassandra Clare: A végzet ereklyéi 1. - Csontváros
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 470

14 éven felülieknek ajánljuk!

Amikor a tizenöt éves Clary Fray elindul a Pandemonium nevű New York-i klubba, aligha számít rá, hogy egy gyilkosság tanúja lesz - amit ráadásul három, különös tetoválásokkal borított és bizarr fegyverekkel hadonászó tinédzser követ el. A holttest aztán eltűnik a semmiben. Nehéz kihívni a rendőrséget, ha a gyilkosok mindenki más számára láthatatlanok, és semmi - még egy vércsepp sem - bizonyítja, hogy egy fiú meghalt. De fiú volt-e az áldozat egyáltalán?
Cassandra Clare: A végzet ereklyéi 1. - Csontváros
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
a könyv izgalmas fordulatokban gazdag, egy-egy eseménynek nem lehet sejteni a következményeit, kimenetelét. Nagyon érdekes, mozgalmas, alig-alig hétköznapi történet. Tetszettek a karakterek, a történet felvezetése és a csavar a könyv végén. Olvasóként végigkísérhettük egy lány életét, hogy hogyan változik meg egyik pillanatról a másikra, amikor is eltűnik az anyukája, megtudja, hogy nem egy átlagos lány. Megküzd a rosszakkal ebben az élményben gazdag, misztikus és szerelmi történetben.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nagyon szívesen lennék főhősnő a regényben, mert szerintem tökmenő lehet árnyvadásznak lenni, ráadásul a főszereplőt körülvevő fiúk sem utolsók. Jó dolga van. Egy nagyon érdekes helyzetbe kerül, titokzatos múlttal.
Annak ajánlom, aki...
mer elrugaszkodni a valóságtól, és nem fél egy képzelt világba lépni, ahol, mint a mi világunkban is, vannak jók és rosszak is egyaránt. Annak is ajánlom, aki szereti a ?megszokott? szerelmes történeteket, vagy csak egy új fantasy sztorit akar olvasni.
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a misztikus, harci jelenetekben gazdag regényeket és a "szokásos" szerelmi történeteket.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz