Cassandra Clare: Éjsötét királynő
A könyvet 12 éven felülieknek ajánljuk.

"Ártatlanok vére folyt a Tanács termének lépcsőjén az árnyvadászok otthonában. Livia Blackthorn tragikus halála után a Klávéban a polgárháború réme kísért. A Blackthorn család néhány tagja Los Angelesbe menekül, ahol a boszorkánymesterek között pusztító kór forrását keresik. Eközben Julian és Emma azon igyekeznek, hogy túltegyék magukat tiltott szerelmükön, és veszélyes küldetésre indulnak Tündérföldére A holtak fekete könyvéért. Végül olyan titkokra bukkannak a tündérek között, melyek akár végleg szétszakíthatják az árnyvilágot, és utat nyithatnak egy kilátástalan, sötét jövő felé. Emma és Julian az idővel versenyt futva igyekszik megmenteni az árnyvadászokat, mielőtt a parabataiok átkának rettenetes ereje végez velük és a szeretteikkel. Lehet, hogy a kárhozat az igaz szerelem ára?"
Cassandra Clare: Éjsötét királynő
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
nagyon mély érzésekkel teli és varázslatos könyv. Borzasztóan szomorúnak, mégis gyönyörűnek találtam a temetést mit rendesen megkönnyeztem.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem szeretnék egyik főszereplő helyében sem lenni, mert ugyan csodálatosak, mégis az addig elvezető út mindegyikük számára tele volt fájdalommal.
Annak ajánlom, aki...
szereti az érzelmekkel teli, tökéletesen egyensúlyozott történeteket. Csodálatos erőkkel felruházot változatos és mindig egyedi szereplőket, akik a saját útjailat járják és nem hajolnak meg a helytelen törvények előtt.
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a sok oldalas és néha kicsit bonyolult történéseket. Mivel ez egy trilógia befejező kötete, így ajánlom, hogy előbb a többi rész kerüljön elolvasásra.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz