Casey McQuiston: Vörös, fehér és királykék


"Mi ​történik, ha egymásba szeret az amerikai elnök fia és a walesi herceg?

Mikor édesanyját megválasztják az Amerikai Egyesült Államok elnökének, Alex Claremont-Diazból azonnal afféle királyi herceg lesz amerikai módra. Jóképű, karizmatikus, zseniális – a mai fiataloknak szóló színarany a marketingcsapat kezében. Csak egyetlen gond van vele: Alex ellenségeskedése egy valódi herceggel, Henryvel az óceán túlpartjáról. És mikor a bulvársajtó kezébe jut egy fénykép Alex és Henry – a walesi trónörökös esküvőjén előadott – botrányos összecsapásáról, ez az amerikai-brit kapcsolatokra is hatást gyakorol.

A család- és államfők kárenyhítési tervvel állnak elő: megrendezik a két rivális megbékélését. Ami eleinte csak az Instagramnak szóló, megrendezett barátság, hamarosan elmélyül, és veszélyesebb lesz, mint azt akár Alex, akár Henry valaha várta volna. Hamarosan Alex azon kapja magát, hogy romantikus kapcsolatba bonyolódott a korántsem régimódi Henryvel, ami befolyásolhatja az elnökválasztási kampányt, a feje tetejére állíthat két országot, és kérlelhetetlenül felveti a kérdést: a szerelem végső soron megmentheti a világot? Miből merítsenek elég bátorságot, és lesz-e akkora hatalmuk, hogy azok legyenek, akiknek lenniük kell? Hogyan érjék el, hogy a valódi énjüket is kifejezhessék a politikai protokoll lépéseiben?

Casey McQuiston bebizonyítja ebben a könyvében, hogy a szerelem nem mindig diplomatikus."
Casey McQuiston: Vörös, fehér és királykék
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Nagyon szeretem a mostani korban játszódó, valamiféle nagyhatalom egyik sarjának életébe betekintő könyveket. Hercegek okostelefonnal, meg számítógéppel! A Disney hercegnők, Grimm testvérek meséi után azért elég abszurd, de valamiért teljesen magával ragadt az ötlet. Henry és Alex karakterét pedig már az elejétől megkedveltem, ráadásul az írónőnek sikerült elérnije, hogy egyes pillanatokban hangosan kacagjak. Sajnálom, hogy minden könyvet egyszer lehet először olvasni.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék! Már hogy ne lennék? Hercegnők, hercegek, diplomata csemeték a főszereplők! Lehet, hogy van a hatalomnak, gazdagságnak, vagy a hírnévnek van árnyoldala, ám a lelkem mélyén én is egy hercegnő vagyok.
Annak ajánlom, aki...
A könyv M/M. Nagyon M/M, ám beugró kötetnek is lehet, hogy elmegy. A két főszereplő között olyan kémia van, ami kiüti a romantika mérőt, emiatt aki szereti a vicces romantikus regényeket és nyitottnak érzi magát bátran kezdjen bele.
Ne olvassa el, aki...
Nem szereti az M/M könyveket, illetve elege van a cukormázas romantikusokból. Nekik nem fog tetszeni.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz