Brigid Kemmerer: Storm - Vihar (Elementál 1.)


"Becca Chandler egyszer csak abban a helyzetben találja magát, hogy bármelyik fiút megszerezheti – bármelyiket, amelyiket nem akarja. Köszönhetően volt barátja hazug pletykáinak. Egy este kimenti Chris Merricket az iskola parkolójában zajló verekedésből. Chris más. Egészen más: uralja a vizet -a testvérei pedig a tüzet, a levegőt és a földet. Erősek. Veszélyesek. Halál fiai. És most, hogy ismeri az igazságot, Becca is. Nehéz titkot tartani, ha az életed van veszélyben. Amikor megjelenik az iskolában Hunter, a titokzatos új fiú, és kiderül, hogy kivételes tehetsége van a rossz helyen a rossz időben lenni, Becca eleinte azt hiszi, bízhat benne. Ám Hunter hamarosan összecsap Chrisszel, és Becca már nem is tudja, ki rejtegeti a legveszélyesebb titkot."
Brigid Kemmerer: Storm - Vihar (Elementál 1.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
könnyen bele tudtuk képzelni magunkat az eseményekbe, annak ellenére, hogy természetfeletti témájú. Izgalmas volt, mert voltak benne csavarok és váratlan történések.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert kíváncsi lennék, hogy hasonló helyzetekbe, mint amikbe Becca került, hogyan állnék helyt és a cselekedeteimnek mik lennének a következményei. E mellett nagyon élvezném, ha azokkal a szereplőkkel akikkel Becca a könyvben jóban van, azokkal én is jóban lehetnék.
Annak ajánlom, aki...
szereti a Vörös pöttyös könyveket, ugyanis ezek többsége misztikus, a fordulat dús és kiszámíthatatlan. A Vihar is pont egy ilyen regény, amelyben az olvasó végig tugja izgulni az egész történetet.
Ne olvassa el, aki...
szeret olvasáskor is a valóságban maradni, és aki nem szereti a picit erőszakos jeleneteket. Az, aki nem kedveli a túlfűtött, kissé nyálas részeket.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz