Böszörményi Gyula: Mindörökké várni


A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

„A magány, amit érzett, szavakkal leírhatatlan volt. Szerencsére nem is kívánta tőle senki, hogy megfogalmazza a kínt, ami egészen apróra préselte a lényét. Ült az ezüstös csillogású, fagyba dermedt metánhullám peremén és a fekete eget bámulta.” "Böszörményi Gyuláról, a mára klasszikussá vált Gergő és az álomfogók, valamint a kirobbanóan sikeres Ambrózy báró esetei és sok más népszerű regény szerzőjéről kevesen tudják, hogy a science fiction nagy kedvelője és művelője. A szerző 2016-ban megkapta a hazai SF-irodalom legrangosabb kitüntetését, a Zsoldos Péter-díjat. A díjazott novella, az Isȧ, por ës homou e kötetben is szerepel. Kiadónk ezen alkalomból jelenteti meg Böszörményi Gyula első science fiction novellagyűjteményét. Bölcsesség, szellem, mély érzések. Olvassa mindenki, még ha azt hiszi is, hogy nem szereti a sci-fit. Te is, kedves Olvasó! Meg fogsz lepődni."
Böszörményi Gyula: Mindörökké várni
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
minden novellának megvolt a maga hangulata, egyedisége. Csodálatos volt. Elrepített minket a távoli jövőbe és űrbéli kalandokban vehettünk részt.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert ki ne szeretne űrhajót vezetni, a jövő különleges fegyvereit használni.
Annak ajánlom, aki...
él-hal a sci-fiért, az űrhajókért, a különleges atmoszféráért.Szeretné megismerni a jövő titkait, egy varázslatos űrbéli utazás keretében. És aki szereti az elgondolkodtató történeteket.
Ne olvassa el, aki...
túlságosan földhözragadt, és inkább romantikus könyveket olvasna.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz