Bianka Minte-König: SMS a túlvilágról


"Jéghideg borzongás fut át Conny hátán. A régi sírkövön lévő fiatalasszony képe mágikusan magához vonzza. „Egyetlen szerelmemnek. Wilhelm” – áll alatta. Vajon ki volt ez a Wilhelm, és ki volt ez az általa imádott nő? Conny mindent megtesz azért, hogy felfedje a titok leplét. Míg váratlanul rejtélyes figyelmeztetések nem érkeznek a mobiltelefonjára… Netán túlvilágról érkező üzenetek?"
Bianka Minte-König: SMS a túlvilágról
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Ez a könyv egyszerre szól egy szerelmi háromszögről, gyilkosságról, szellemekről és romantikáról. Számomra különleges volt abból a szempontból, hogy a múlt és a jelen, hogyan kapcsolódik egymáshoz, illetve, hogy egy egyszerű romantikus történet helyett egy izgalmas és rejtélyekkel teli könyvet olvashattam.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Azért lennék a főhős helyében, mert szeretnék átélni egy olyan kalandot, amely először egyszerűnek tűnik, de végül kiderül, hogy tele van misztikus és megdöbbentő fordulatokkal, ugyanakkor egy különleges szerelem és barátság is kialakul a főhős körül.
Annak ajánlom, aki...
Szereti a romantikus és rejtélyes ifjúsági regényeket, aki bírja a szellemekkel és gyilkossággal megfűszerezett rejtélyeket és, aki kíváncsi arra, hogy a titokzatos sír körül milyen furcsaságok történnek.
Ne olvassa el, aki...
Nem szereti a bonyodalmakat és a kicsit lassabban kifejlődő cselekmény szálakat.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz