Beth O'Leary: Az ágybérlő
A könyvet 14 éven felülieknek ajánljuk.

"Az új Jojo Moyes… Megvan benne a Mielőtt megismertelek összes hozzávalója. Cosmopolitan Tiffy és Leon egy lakásban laknak. Tiffy és Leon ugyanabban az ágyban alszanak. Tiffy és Leon még sosem találkoztak… Tiffynek egy olcsó albérletet kell találnia. Méghozzá azonnal. Leon éjszakánként dolgozik, és meglehetősen pénzszűkében van. A barátaik azt gondolják, hogy elment a józan eszük, de ők úgy érzik, megtalálták a tökéletes megoldást: amíg Tiffy dolgozik, a férfié az egyágyas lakás, a fennmaradó időben viszont a nőé. A helyzetüket tovább bonyolítja egy megszállott expasi, egy követelőző ügyfél, nem beszélve egy igazságtalanul bebörtönzött fivérről, így hamar rá kell jönniük, hogy ha jól akarják érezni magukat az otthonukban, akkor minden szabályt fel kell rúgniuk…"
Beth O'Leary: Az ágybérlő
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Egy hihetetlenül aranyos történetet olvashatunk ebben a könyvben. Volt itt szó barátságról, szerelemről,vicces jelenetekről és végül lelki bántalmazásról. Igen egy elég komoly témát is boncolgat, amit jól be is mutat a könyv, vagyis nem minden az aminek látszik.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem szívesen lennék olyan szituációban mint Tiffy, de ha kapnék én is egy Leon-t akkor lehet bevállalnám. Tényleg sokszor megmosolyogtatott kettejük története, akik végül megtalálták a boldogságot. (Zárójelben még meg kell jegyzem Justin karaktere nagyon jól fel volt építve, úgyhogy mikor én is együtt utáltam őt a többi szereplővel, mert igenis rossz volt az amit csinált, mégis nem tudtam teljesen utálni emiatt).
Annak ajánlom, aki...
Egy igazi szerelmes, humoros könyvet szeretne olvasni, egy kis komoly témával megspékelve.
Ne olvassa el, aki...
Érzékeny a lelki bántalmazásra/manipulálására.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz