Becca Fitzpatrick - Csitt, csitt
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 360

16 éven felülieknek ajánljuk!

EGY SZENT ESKÜ. EGY BUKOTT ANGYAL. EGY TILTOTT SZERELEM. A romantika nem szerepelt Nora Grey tervei között. Az iskolában egy sráchoz sem vonzódott különösebben, akármennyire is próbálta erőltetni legjobb barátnője, Vee. Aztán feltűnt Folt. Simulékony mosolyával és tekintetével, amivel mintha a lány veséjébe látna, Folt legjobb belátása ellenére is vonzza Norát. Azonban néhány rémisztő találkozás után Nora már nem tudja, kiben bízzon.
Becca Fitzpatrick - Csitt, csitt
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
nem egy megszokott olvasmány volt, hanem egy izgalmakkal és természetesen angyalokkal teli történet. A könyv olvasása közben teljesen megfeledkezhetünk a való világról és egy új misztikus világegyetembe csöppenhetünk. :D
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhősnő, mert szimpatikus volt Nora stílusa, beszéde és összességében az egész karaktert imádtam.
Annak ajánlom, aki...
ínyenc. Ahogy a könyv tartalmában is van; " Vámpírok?! Lassan leáldoz nekik. Az ínyencek már a bukott angyalokra buknak." Ha te is egy ínyenc vagy ezt a könyvet mindenféleképpen el kell olvasnod.
Ne olvassa el, aki...
nem rajong az angyalokért. Ugyanis ebben a könyvben bőven szerepelnek a szárnyasok. ;)

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz
2018-02-18 08:19:01Bianka-
Személy szerint én is nagyon szeretem ezt a könyvet, hamar a szívemhez nőtt. Az alapvető 18+- os korhatárral én nem értek egyet, szerintem ez leginkább emberfüggő, hogy ki mikor válik szellemileg elég éretté egy ilyen könyvre. Ugyanis alapvetően semmi olyan nincs benne, amit mondjuk egy 13-14 éves gyerek ne olvashatna. De visszatérve a könyvhöz... Egy igazi gyöngyszem a romantikus fantasy világában. Főleg az "alvilági lényes" történetek között. Az írónő stlusa megragadó, a történet izgalmas, szóval nem igazán lehet rá panaszkodni. Könnyed olvasmány, így az én szemmértékemmel nézve a 2-3 napos kategóriába esik bele.