Bauer Barbara: Két út között (Légikisasszonyok 2.)
A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

"A felhők fölött minden más. Még a szerelem is. Ki tudná ezt a legjobban, ha nem a négy légiutas-kísérő: a Szende, a Szórakozott, a Dög és a Sármőr? Anna, Szonja, Dia és Dani – akiknek barátsága akkor kezdődött, amikor mindannyian kezdőként csatlakoztak az Air Budapest csapatához – mostanra igazi profivá váltak: átéltek majdnem katasztrófával végződő repülőutat és fedélzeti temetést, volt részük távol-keleti szexkalandokban és dermesztő kultúrsokkban, megbirkóztak kihívó utasokkal és féltékeny kollégákkal. Sok mindent láttak, és még többet tanultak. De vajon eleget-e ahhoz, hogy megtalálják a boldogságot? A Légikisasszonyok folytatásában továbbkísérhetjük az elválaszthatatlan négyes sorsát: miközben Anna még most sem hajlandó szembenézni a démonaival, Szonja álomesküvőről álmodozik, és ezzel majdnem kockára teszi a jövőjét. Dia pedig újabban már nemcsak a „Szexisten” becenévre hallgató rejtélyes utassal, hanem egy egész vízilabdacsapattal csalja egyébként kiváló férjnek ígérkező, hűséges udvarlóját. És végül ott van Dani, aki saját múltja titkainak felkutatására indul – ám ezzel olyan útra lép, amelyről senki sem tudhatja, pontosan hová vezet…"
Bauer Barbara: Két út között (Légikisasszonyok 2.)
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
a könyv bemutatja, hogy milyen az élet a levegőben. Minden nap utaznak, világot látnak, szállodákban alszanak, ezért sokan úgy gondolnak a légiutaskisérőkre, hogy milyen jó életük van. Ez egy részről igaz is, de ha megnézzük az érem túlsó oldalát, akkor látjuk, hogy egész nap mosolyogniuk kell és még a kellemetlen utasokkal sem viselkedhetnek gorombán.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert szívesen kipróbálnám, milyen két életet élni egyszerre. Hajnalban már a felhők fölött lenni, este meg a “szárazföldön” szórakozni a barátokkal.
Annak ajánlom, aki...
szeretne belelátni egy állandóan pörgő életbe, ahol a kapcsolatok sokkal gyorsabban mélyednek el, válnak komollyá.
Ne olvassa el, aki...
aki szereti a földön a megszokott életét. Éli a mindennapjait és nem vágyik egy kalandokkal fordulatokkal teli regényre.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz