Anna Woltz: Black Box
Kiadó: Tilos az Á
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 230

14 éven felülieknek ajánljuk!

A ​holland fiatalok megőrülnek a Ticketért. Hogy mi az a Ticket? Egy kis kártya, amit maguk a gyerekek találtak ki, és öt szempontból értékeli a tulajdonosát: a külső, az ész, az egészség, a pénz és a vonzerő számít. Az első négyet lehet fejleszteni, a vonzerő százalékának növekedése azonban egy kapcsolódó közösségi oldalon kapott szavazatoktól függ. A kamaszok úgy érzik, végre maguk mondják meg, hogy ők milyenek, és a világ milyen legyen körülöttük. Jacob Rijn, a vonzó és fiatalon befutott filmrendező pedig kíváncsi: tényleg úgy megváltoztak a gyerekek, hogy a felnőttek nélkül képesek uralni a világot és önmagukat? Ezért kitalál egy valóságshow-t: a Black Boxot. Egy csapat gyereket bezárnak egy feketére festett házba a tenger fölé nyúló mólón. Heten vannak, mint a gonoszok.
Anna Woltz: Black Box
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
kevés olyan téma van ma már, amiről nem írtak, és ugyan az utópisztikus társadalom téma is kezd népszerű lenni, de eddig ez a legjobb könyv, amit a saját kategóriájában olvastam.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mert én jobban szeretem azt a kort, társadalmat amiben most élek, és egyáltalán nem akarom, hogy az életem minőségéről egy kis kártya döntsön
Annak ajánlom, aki...
gyorsan olvas, és érdekli egy olyan mű, melyben társadalmunkat érintő kérdéseket vet fel és válaszol meg az írónő.
Ne olvassa el, aki...
nem szeret izgulni, mert sosem lehet tudni, hogy mi lesz a következő lépés.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz