Anna Todd: Miután


"Tessa igazi jó kislány. Egy rendes fiúval jár már évek óta, vannak tervei, ambíciói, és az anyja ügyel rá, hogy az élete a megfelelő irányban haladjon tovább. Aztán elsőévesként beköltözik az egyetem kollégiumába, és találkozik Hardinnal. Azonnal feltűnik neki a tetovált, piercinges fiú, aki angol akcentussal beszél, és mindenben különbözik attól, amit Tessa az addigi életében megszokott. Hardin rendkívül mogorva, sőt kifejezetten ellenséges vele, és a viselkedése miatt Tessának gyűlölnie kéne őt. Gyűlöli is, amíg egy este egyedül nem maradnak a fiú szobájában. Tessát megragadja a fiú sötét személyisége, és amikor megcsókolják egymást, olyan szenvedély támad fel benne, amilyet még sohasem tapasztalt. Hardin hol gyönyörűnek nevezi, hol egy szó nélkül eltűnik, mintha egyáltalán nem érdekelné. A nemtörődöm viselkedése és a gorombasága ellenére Tessa úgy érzi, ha sikerül mélyre ásnia, megtalálja az igazi Hardint a hazugságok felszíne alatt. Hardin újra és újra eltaszítja, de csak azért, hogy aztán még közelebb vonja magához. Tessának megvan a tökéletes barátja. Miért igyekszik ennyire legyőzni a saját sértett büszkeségét, és Hardin előítéletét a rendes lányok iránt? Talán azért, mert ez szerelem?"
Anna Todd: Miután
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Egy olyan történetet ismerhetünk meg, ami talán bárkivel megtörténhet. A szerelemért az ember képes bármit megtenni és ez a regény rávilágít arra, hogy a szerelem nem egy olyan dolog, amit mi eltervezhetünk, a legváratlanabb pillanatban következik be. Tessával is pont ez történik. Egy olyan fiúba szeret bele, aki talán egyáltalán nem is illik hozzá, de pont ez az izgalom az, ami felkelti az érdeklődését. Egy mindennapi, kalandos történet, ami bárkinek könnyen felkelti a figyelmét. Tele van romantikával, ugyanakkor váratlan eseményekkel is. Bárkinek tudom ajánlani, aki szereti az ifjúsági regényeket és annak is, aki kíváncsi Tessa és Hardin különös kapcsolatára.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, hiszen egy olyan bonyolult kapcsolatot akar kialakítani, ami teljesen az ellentétekre épül. Tessa és Hardin két különálló személyiség. Nehéz megérteniük egymás érzéseit és szokásait. Tessának nincs könnyű dolga a fiúval, mert a fiú különös és titokzatos viselkedése néha eltaszítja őket egymástól, ráadásul a barátaik sem segítenek túlságosan megoldani a problémákat.
Annak ajánlom, aki...
Szeretne egy hétköznapi, de annál romantikusabb regényt olvasni. Tessa és Hardin kapcsolatának megértése bennünk is pozitív érzelmeket váltanak ki. Megismerhetünk egy különc és furcsa srác életét, ugyanakkor egy rendes és jó lány mindennapi boldogulását az életben. Kettejük egymásra találása szinte a sors akarata. Annak ellenére, hogy először szinte utálják egymást, utána elválaszthatatlanok lesznek. Persze a regény végén egy hatalmas fordulat is történik, ami talán mindent megváltoztat.
Ne olvassa el, aki...
Nem szereti a romantikus regényeket, aki nem akarja nyomon követni a főszereplő kapcsolatának alakulását és annak sem ajánlom, aki nem akar egy izgalmakkal teli, ugyanakkor egy lassabb kimenetelű regényt olvasni.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz