Ann Brashares: Négyen egy gatyában
Kiadó: Geopen
Kiadás éve: 2002
Oldalszám: 323

A könyvet 12 éven felülieknek ajánljuk.

Vérbeli kamasztörténet négy barátnőről, egy különleges nyárról és egy mágikus farmernadrágról... Lena nagyon válogatós fiúügyekben... Tibby sokat nevet, de sír is ezen a nyáron... Bridget Nagy Szerelembe esik... Carmen angyalkából hisztérikus boszi lesz...
Ann Brashares: Négyen egy gatyában
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Én azért szerettem olvasni ezt a könyvet, mert több szálon fut egyszerre a cselekmény, mivel ez a könyv 4 lányról szól, akiknek a nyári történetét meséli el. (Így mindig volt bennem valamiféle várakozás, hogy újra annak a lánynak a történetét olvashassam tovább.) Azért is szerettem, mert néhány helyen elgondolkodtató volt.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Mint azt már előbb említettem,ez a könyv 4 lány nyaralásáról szól. De én a 4 barátnő közül legszívesebben Bridget helyében lennék, bár Én nem lennék ennyire merész azzal a fiúval kapcsolatban...
Annak ajánlom, aki...
Annak ajánlom, aki szereti a romantikus és lányos könyveket. Ez a könyv egy könyvsorozatnak az első kötete, második része az "Újra egy gatyában" című könyv, ami nekem szintén nagyon tetszett.
Ne olvassa el, aki...
Szerintem az ne olvassa el ezt a könyvet, aki azt várja a könyvtől, hogy vicces legyen, mert az igaz, hogy van benne néhány humoros rész, de nem mondhatjuk rá, hogy vicces könyv.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz