Alexandra Bracken: Sötét idők
A könyvet 14 éven felülieknek ajánljuk.

"Egy kamaszkorúakra veszedelmes vírus terjed el a világon, aminek következtében több millió gyerek hal meg. Azonban, akik túlélték, azoknak is veszélyben forog az életük, ugyanis a különleges képességeik miatt, az emberek félnek tőlük. Fejvadászok és mindenféle szervezetek elől kell menekülniük, ráadásul valakiket a családja sem vár vissza. Azonban felvetődik a kérdés: mi a helyzet a többi emberrel? Azokkal mi történt, akik már túl idősek voltak, hogy megkapják a vírust? Vajon mi késztetheti őket arra, hogy esetleg fejvadászokká, katonákká váljanak?"
Alexandra Bracken: Sötét idők
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
nagyon tetszett Gabe karakterének fejlődése, változása. Ahogy szép lassan felszínre kerültek az érzései és az igazi jelleme, egyre jobban beleéltem magamat a történetbe. Ezzel párhuzamosan, ha apránként is, de az írónő össze szőtte a sztori szálakat és így lett teljes a történet a Sötét elmék és Sötét játszmák között.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mert Gabenek nehéz az élete. Mind lelkileg és fizikailag is nehéz küzdelmet vív. Nem lehet könnyű felnőtté válni egy olyan világban, ahol se a jövő, se a holnap nem biztos.
Annak ajánlom, aki...
Szereti az izgalmas, érdekes történeteket, és aki szeretne részt venni egy hatalmas kalandban. Természetesen akkor igazán érthető ez a könyv, ha az olvasó kezébe vette már a Sötét elmék című regényt is, főként, ha tetszett neki, mert akkor biztos élvezni fogja ezt is!
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a szomorú történeteket. Szintén nem javaslom 14 éven aluliaknak, mert néhány rész lehet, hogy lelkileg megviselne egy fiatalabb korú olvasót. Ezen kívül, aki nem olvasta még a Sötét elméket, az először azt vegye kézbe, mert úgy jobban fogja érteni és szeretni ezt a könyvet is!

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz