Alexandra Bracken: Az idő vándorai


"A ​17 éves Henrietta kiválóan hegedül, ez az élete, és kész ezért bármit feláldozni. Ám egy tragédia rádöbbenti, hogy az emberek a zenénél is fontosabbak. Ezért megpróbálja helyrehozni megromlott kapcsolatukat szerelmével, és megtalálni az egyensúlyt az életében. Etta lehetőséget kap rá, hogy a New York-i Metropolitan Múzeumban hegedülhessen. A koncert előtt azonban olyasmi történik, amire sohasem számított. Az egyik percben még a folyosón van, a következő pillanatban arra eszmél, hogy egy tengeri csata részese. Az Ardent hajón találja magát az Atlanti-óceán kellős közepén. Az év, amit írnak pedig 1776, mikor egy pillanat alatt minden megváltozik…"
Alexandra Bracken: Az idő vándorai
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
ez végre egy olyan ifjúsági könyv, ami nemcsak, hogy foglalkozik az emberi többszínűséggel, de nem is ez a fő témája. Izgalmas, varázslatos és szívmelengető, alig tudtam letenni.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert Etta talpraesett, okos, és a saját kezébe veszi a sorsát. Nagyon izgalmas lehet az időutazás, és azért mindenki elfogadna útitársnak egy Nicholast is...
Annak ajánlom, aki...
szereti az izgalmas, időutazós történeteket. Sötét elmék-rajongóknak kötelező.
Ne olvassa el, aki...
inkább a valósághű, mindenféle mágia nélküli könyveket szereti. Ha az Időtlen szerelem trilógia nem jött be, ezt sem ajánlom.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz