Alan Dean Foster - Alien: Covenant


A könyvet 16 éven felülieknek ajánljuk.

"Az Alien: Covenanttal Ridley Scott visszatér az általa teremtett univerzumba és új fejezetet nyit a műfajban úttörőnek számító Alien sorozatban. A Covenant kolonizációs hajó legénysége útban egy messzi bolygó felé, a galaxis egy távoli szegletében felfedez valamit, amit egy feltérképezetlen paradicsomnak hisz, habár az a valóságban csak egy sötét és veszedelmes világ. Miután feltárnak egy minden képzeletet felülmúló fenyegetést, meg kell próbálkozniuk egy rémálomba illő meneküléssel… Az elismert író, Alan Dean Foster szintén visszatér abba az univerzumba, amivel a legelső Alien film hivatalos regényváltozatának megírásakor került kapcsolatba. Az Alien: Covenant a hiányzó láncszem, ami megelőzi az alap filmet és elvezet azokhoz az eseményekhez, melyekből kibontakozik minden idők legrémisztőbb sorozata."
Alan Dean Foster - Alien: Covenant
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
teljesen máshogyan mutatja be az űrlényeket, mint ahogyan azt klasszikusan elképzelnénk. Végigizgultam az egészet, hogy mikor mi fog történni és hogyan és kivel.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben a főhős, mert bármikor megvan rá az esély, hogy meghalok és azt nem szeretném. Rossz lenne végignézni, ahogyan a társaim meghalnak a pusztító fenevadak által.
Annak ajánlom, aki...
szereti az extrém történeteket és nincs ellenére, ha egy könyvben eléggé undorító dolgok vannak. 16 éves kor alatt semmiképp nem ajánlanám.
Ne olvassa el, aki...
nem szereti az űrlényeket, az erőszakos, undorító dolgokat és a sci-fi/thrillert.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz