Agatha Christie: Temetni veszélyes


,,De hát meggyilkolák, nem?" Vannak dolgok, melyeket jobb nem kimondani. Bár a dúsgazdag Richard Abernethie életét tragédiák kísérték, hirtelen halála mégsem tűnt meglepőnek az ő korában. Akkor hát miért ejtette el húga, Cora a temetésen ezt a váratlan kijelentést? Amikor azonban másnap Corát brutálisan meggyilkolják, a megjegyzés hirtelen baljós jelentést nyer. A család ügyvédje Hercule Poirot, a legendás nyomozó segítségét kéri a rejtély felgöngyöléséhez.

Vajon igazat mondott Cora, és ez pecsételte meg a sorsát? Vagy csupán véletlen egybeesés lenne a két testvér gyors halála? Annyi bizonyos, hogy a haláluk minden rokonnak kapóra jött. Poirot-nak igencsak meg kell dolgoztatnia a szürke kis agysejtjeit, hogy az eseményekre fényt derítsen...
Agatha Christie: Temetni veszélyes
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
jó volt Agatha Christie egy újabb zseniálisan kidolgozott könyvébe belemélyedni. A történet nagyon jól van felépítve, a karakterek is életszerűek a cselekvéseikkel együtt, és érdekes volt Poirot-t követni a nyomozásban, mint külső szemlélő.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben a főhős, mert szeretek nyomozni, de nem bírnám a holttesteket, és a nyomozással járó stresszt.
Annak ajánlom, aki...
Szereti Agatha Christie könyveit, és szereti az olyan történeteket, ahol a gyilkosság megoldhatatlannak tűnik, de a végén a megoldás egyszerű, és minden egyes darabka a helyére kerül.
Ne olvassa el, aki...
Nem szereti Hercule Poirot-t, vagy Agatha Christie regényeit. Annak sem ajánlom, aki nem szereti a gyilkosságokat, nyomozást, vagy éppen egy nyugalmas, rövid történetre vágyik.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz