Agatha Christie: Az alibi


"A bíróság szerint Jacko Argyle egy piszkavassal brutálisan agyonverte anyját. Tettéért életfogytiglani börtön vár rá, ám nem raboskodik sokáig: tüdőgyulladás viszi el.

Ekkor bukkan fel Dr. Arthur Calgary, a fiatal kutató, aki épp most tért vissza antarktiszi expedíciójáról, és azt állítja, hogy Jacko biztosan ártatlan volt. Ugyanis van egy alibije, aki nem más, mint Dr. Calgary... Akkor vajon ki ölte meg Mrs. Argyle-t? A gyilkost a családban kell keresni, de melyikük a bűnös? A kérdés felszakítja a régi sebeket, és lehet, hogy a gyilkos ismét lecsap... "
Agatha Christie: Az alibi
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
egészen a végéig nem lehetett tudni biztosan, hogy ki ölte meg az áldozatot, és ez nagyon izgalmassá tette a könyvet. Bárkire lehetett gyanakodni, aki az elején ártatlannak tűnt, az fölé úgy kúszott a gyanú árnya, és fordítva.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben a főhős, mert szépen elkésett a vallomásával, és azzal most régi sebeket kell felszakítania. Az elítélt életét pedig már nem tudja megmenteni, és ez eléggé ránehezedik a vállára a könyv során.
Annak ajánlom, aki...
Aki szereti Agatha Christie fordulatokkal teli, izgalmas könyveit és aki szereti a gondolkodtató történeteket.
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a feszültséget, és a bizonytalanságot a gyilkos kilétével kapcsolatban, mert tényleg csak az utolsó oldalon derül ki, hogy ki tette, és miért, valamint annak sem ajánlom, aki nem szereti a rövid történeteket.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz