Abbi Glines: A végzetem


A könyvet 12 éven felülieknek ajánljuk."Mi ​történik, ha az ember nyomában van a Halál? Persze, hogy beleszeret. Pagan Moore nem csapja be a Halált, hanem beleszeret. A tizenhét éves Pagan egész életében szellemeket látott. Tudja, hogy azok az idegenek, a falon át közlekednek, mások számára láthatatlanok. Ezért úgy éli a mindennapjait, hogy nem vesz tudomást a bolyongó lelkekről. Ha nem adja a tudtukra, hogy látja őket, akkor eltűnnek. Ez csak addig működik, míg ki nem száll az autójából a tanév első napján, és meg nem pillant egy hihetetlenül szexis fickót a piknikes asztalnál álldogálni, aki őt bámulja szórakozott vigyorral az arcán. Az egyetlen probléma csupán az, hogy tudja: a srác halott. Nemcsak, hogy nem akar eltűnni, amikor úgy tesz, mintha nem látná, de olyan dolgot csinál, amit a többiek sohasem. Megszólítja. Pagant teljesen elbűvöli a szellem. Amit még nem tud, hogy elérkezett az idő, hogy meghaljon, és az az átkozottul helyes szellem, akibe beleszeretett, az nem csupán egy szellem. Ő a Halál és készül megszegni a törvényt miatta."
Abbi Glines: A végzetem
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
ez nem egy tucatkönyv. Valamint a Halál karaktere is igazán haláli volt. :) De a legfontosabb, hogy érdekes kérdéseket boncolgatott egy nem szokványos témában. "Nem csupán test vagyunk, hanem testünk van. Igazából lelkek vagyunk."  
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a regényben főhős, mert frászt kapnék, ha egész életemben szellemeket kéne látnom. Nem biztos, hogy képes lennék akkora áldozatot hozni, amekkorát Pagan hozott.
Annak ajánlom, aki...
szereti a szerelmi háromszögeket egy kis természetfelettivel megspékelve. Továbbá, aki elfogadna egy őrült barátnőt. Aki szereti a fordulatos történeteket, imádni fogja ezt a könyvet. Amikor már azt hitted, mindent tudsz, az írónő újabb csavarral áll elő.
Ne olvassa el, aki...
nem szereti, ha lassan indulnak be az események. Valamint, aki nem bírja young adult könyveket. Aki kiszámítható történetet keres, az óvakodjon ettől a műtől.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz