Kemese Fanni: A napszemű Pippa Kenn
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2012
Oldalszám: 304

Pippa bármit feláldozna az élő emberi beszédért, vagy egy érintésért. Az erődházban a napok egyformák, és társaságot csak színes digitális magazinok adnak. Az erdőt a biológiai katasztrófa áldozatai uralják, akik gyűlölik a szépséget és emberséget, az elveszett életük nyomait. Bármikor megölnék Pippát. Pippa tizenhetedik születésnapján döbbenetes dolog történik. Vajon megváltozhat az élete? Létezhet számára a szerelem egy ilyen zord világban? Mit jelent a társ? És mit jelent a bizalom?
Kemese Fanni: A napszemű Pippa Kenn
Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
magával ragadott. Bele tudtam élni magam Pippa, Ruben és a többiek történetébe annyira, hogy szinte éreztem amit ők. A két magára maradt, de mégis egymásra talált szinte még gyerek sorsa olyan részletességgel volt kidolgozva mind érzelmileg, mind a környezet, a kor és a világ szempontjából, hogy már éreztem, hogy ott vagyok velük.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a regényben főhős, mert nagyon magával ragadott a történet. Lennék a lány, aki képes túlélni egyedül, és hihetetlen képességei vannak. Kiskoromban sokat ábrándoztam arról, hogy egyedül élek, és képes vagyok bármire, akár gyilkolni is a saját túlélésem érdekében. Örömmel csöppennék bele Pippa Kenn világába.
Annak ajánlom, aki...
Annak ajánlom, aki már unja az idealizált szerelmi sztorikat, és egy különleges világban játszódó, de a valóságtól nem teljesen elrugaszkodó kalandregényt szeretne olvasni.
Ne olvassa el, aki...
rózsaszín szemüvegen keresztül látja, vagy szeretné látni a világot. A könyv kíméletlenül őszintén beszél egy lehetséges jövőről, amiben élni nem könnyű, sőt kifejezetten embert próbáló. Ha valaki nem bírja a halálszéli, néhol erőszakos vagy épp halálra rémült pillanatokat, akkor semmiképp se vegye kezébe ezt a könyvet.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Dátum Hozzászóló Előzmény Válasz